Fülzúgós társaim, hol vagytok, hogy vagytok?
Sziasztok! Segítséget szerertnék kérni, fülzúgással kapcsolatban,sajnos, 3 éve változó hangal cseng magasfrekin sipol a jobb fülem, napközben mindegy, mert a háttérzaj elnyomja, és el is felejtem hogy van, mert nem hallom, nem figyelek fel rá, de amint eljő az este nekem végem, mármint alvásilag, én amúgy is nehezen alvó ember voltam, de ezzel este nekem annyi. CSak gyógyszerrel alszok, azzal is nehezen, mindig vannak napok mikor nem alszok, mintha hiányozna belőlem az az átkapcs, mikor érzed hogy aludni fogsz, és alszol. Nálam ez csak ritkán van.
Ja, és ha nem alszom, másnap nem vagyok fáradt, még csak picitsem, ami szintén baj. egyedül a leponex segít az alvásban, "vagy csak szedál és alszom" annak idején mikor még nem volt fülzúgásom, akkor sem aludtam, volt úgy hogy hetek teltek el hogy csak talán félórát aludtam, aztán még annyitsem, és jött a pánikszerü roham, majd fülsípolás. 2 hónapos kórház, ahol megtalálták a gyógyszert, "leponex" de a fülemre nem találtak megoldást, Azóta zenével zajjal próbálom elnyomni este elalvásig, Azt szeretném megkérdezni, hogy ti hogy bírjátok ezt, hogy oldjátok meg ezt, az alvás részét? VAgy leszarjátok úgyahogy van? :D. állandóan aktívnak érzem magam, pedig nem is kávézok. Most teafélékkel kísérletezek, Mindig akkor alszom, amikor tényleg hulla vagyok, de akkor 8 órát. Voltam már sok helyen semmit nem találtak. Olvastam a neten hogy elvileg van rá valami műtét, én már úgy vagyok vele hogy az segít akkor vágják el a halló ideget, és kész, legyek félsüket, csak csend legyen. Napközben megvagyok, kb 40% erővel, gyűjtögetek ezerrel, ugyanakkor azt is tudom hogy hiába tépném le bosszúból a jobb fülem barom módjára hogy a k.ur.v.a a..nyád. akkor is hallanám. :DDDDDDD. Milyen zenére lehet aludni?
ti hogy oldjátok meg? Jah, és teliholdkor sem alszom.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!