Melegkiütésem lehet?
Figyelt kérdés
A bőröm elég érzékeny, fehér bőrű vagyok és elég izzadós is. Tegnap sokat bicikliztem, és az arcomról folyamatosan folyt a víz. Már tegnap délután viszketett a nyakam, ma reggelre viszont az egész arcom tele lett nagyon apró kiütésekkel, amik viszketnek is. Nem nagyon, de azért kellemetlen. Ha végigsimítom az arcomat, akkor kicsit olyan mintha érdes lenne, mint mondjuk arcradírozás előtt. A melegtől lehet ez? Vagy esetleg allergia ( mondjuk macskaszőrre?)..el fog múlni? Segítsetek.2010. júl. 4. 09:56
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt sokáig. Pedig barnább a bőröm. A fizikai meleg hatására van. Csalán kiütésnek hívják. Az allergia gyógyszer a Lertazin a legjobb rá mert az börre jobban van kifejlesztve. Véglegesen a calli tea mulasztja el. Egy évig inni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is van melegkiütésem. Amikor bicajozom, a két karomon,a nyakamon, olyan piros foltok jelennek meg,mintha rózsahimlős volnék. De amikor hűvös helyre kerülök elmúlnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!