Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hoz lázba be néhány...

Miért hoz lázba be néhány pasi ha a csajon sok hurka háj van?

Figyelt kérdés
Rengeteg cikket olvastam ilyen fat fetish dologról. Csak erdekel hatha valakinek van személyes tapasztalata

2019. márc. 11. 01:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen. Ha szeretnél erről beszélgetni, írj privit.
2019. márc. 13. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez is egy fajta "fétis" aminek az igazi oka szerintem rejtély még a "szakemberek" körében is. De feltételezem lehet kémiai, genetikai alapja annak hogy kinél milyen "fétis" alakul ki, vagy esetleg aktiválódik az őt éri környezeti hatásoknak következtében.
2019. márc. 14. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Izlésről nincs értelme vitatkozni
2019. ápr. 4. 10:33
 14/14 anonim válasza:
Én komolyan nem értem azt, hogy miért lenne az a különlegesség, hogy valakinek a teltebb nők jönnek be. Miért nem elég arra fogni hogy mindenkinek más az ideálja? Mintha az lenne a normális hogy valakinek a vékony csajok jönnek be, és az már aberrált lenne, akinek nem. Amúgy aki szerint a vékony lányok egészségesebbek: itt senki nem a 120-200 kilós nőkre gondolt. De nagyon sok olyan nő van, aki nem kifejezetten dagadt de azért van egy adag zsír a hasán/combján/fenekén, és nem nagyon hiszem, hogy az egészsége ezen múlna. A túlzottan sovány és túlzottan elhízott sem egészséges, az meg hogy a kettő között mi tetszik valakinek, az miért lenne gond?
2019. ápr. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!