Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért változott meg ilyen...

Miért változott meg ilyen drasztikusan az arcom?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudok kikhez fordulni ezzel a kérdéssel, szóval megpróbálkozom itt, hátha. Kb. 14 éves koromig szép arcom volt, olyan kicsit ovális alakú, teljesen átlagos arc. Sok kép készült rólam akkoriban és azelőtt, szóval van bizonyítékom rá, hogy mennyit változott az arcom. Most (18 éves vagyok), teljesen széles az állkapcsom, szélesebb, mint magának az arcomnak a vonala (nem tudom hogy leírni). Nagyon szögletes arcom van, az állkapcsom miatt, ami ráadásul nem is szimmetrikusan húzódott így ki, az egyik oldalon lentebb van, mint a másik. Utálom az egész arcomat emiatt, nagyon csúnya. Nem tudom mi miatt lett ilyen. Változik az ember arca, ahogy nő, tudom, de szerintem nem ennyire. Másik meg, hogy ezt tudom valahol korrigáltatni Magyarországon, vagy életem végéig ilyen csúnya, eldeformálódott állkapoccsal kell élnem? Nagyon utálom, tényleg, az iskolában csúfoltak sokáig miatta, néha még most is beszólnak, úgy érzem, az évek alatt egyre csúnyább lesz arcom ez miatt, és nem tudom semmit tenni ez ellen, mert egy plasztikai orvost sem találtam, aki az állakapocs csontjával(?) is foglalkozna.

18/L

2019. márc. 3. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Külföldön létezik állkapocs korrekciós plasztikai műtét, lehet hogy itthon is van, vagy lesz a jövőben.
2019. márc. 3. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyelőre, amíg nincs más megoldás, kérd ki profi sminkes tanácsát, hogyan lehet apróbb trükkökkel korrigálni a hibát.
2019. márc. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!