Mit tegyek? Teljesen egyedül maradtam. Képtelen lennék hétfőn iskolába menni. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim nagyrésze utál, a menő csajszik szoktak cikizni, bántani (fizikailag és mentálisan is), senki nincs mellettem. Tegnap az osztály ribije feltöltött rólam egy elég megalázó videót, de nem tudom jelenteni, mert nem vagyok fent az adott oldalon. Az osztályfőnököm próbál segíteni, de ezzel csak mégjobban utálnak a többiek, mondván, hogy én vagyok a kis kedvenc. Most érzem azt, hogy mindjárt összeroppanok idegileg. Szükségem lenne egy kis időre magamban. Apukám 10 éves koromban meghalt, anyukám és a nagyszüleim pedig még abba is belekötnek, hogy sulin kívül mást is tanulok, hogy kövér vagyok és hogy csak 4,4 lett az összátlagom. Tényleg nem bírom már... Legalább ha a suliból hiányozhatnék egy pár napig, hogy összeszedjem magam. A gyomorgörcs állandó, szóval szerintem egy hányós mesével otthon maradhatok, de esetleg van más ötletetek? A suliból nem mehetek át másikba, magántanuló meg végképp nem lehetek, szóval 4 évig még el kell viselnem őket...2019. márc. 2. 15:27
11/14 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, de nem érdekli.
2019. márc. 3. 16:10
13/14 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, nekem is volt teljesen hasonló helyzetem, amikor új suliba mentem, de hidd el, most már sokkal jobb, mivel rendeztem a helyzetem az osztállyal.
De figyelj!
Azonnal mondd el a videós incidenst, mivel azért - szó szerint mondom - (ha olyan a videó, úgy értem nem csak annyi hogy felvesz miközben a padodnál ülsz) KICSAPJÁK. Nálunk volt ugyan ilyen helyzet az iskolában, és megtették. Úgy repült a gyerek, a lába nem érte a földet.
Ne aggódj.
14/14 anonim válasza:
Szia! Nálam ugyanez volt,sok-sok évet úgy éltem meg,hogy teljesen egyedül voltam és senkire sem számíthattam.A videót valahogy mentsétek le,mutassátok meg a tanároknak,igazgatónak.Ne aggódj,mert az ilyennek súlyos következményei lehetnek rá nézve.Hidd el semmi sem tart örökké.Keressetek mindenképpen új sulit,feltehetőleg olyat,ahol esetleg vannak ismerősök,meg valamilyen szinten keményebb az oktatás is.Az erősebb gimikben pl ilyen téren kevesebbek az ilyen atrocitások.És ami a legfontosabb,tudom nagyon sz*r érzés,de ne vedd a bántásokat magadra.Tanulj,fejlődj,próbáld megbeszélni a problémáidat a családoddal.Az ilyen hülyék csak magukat minősítik,pár év múlva meglehet nézni őket hol tartanak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!