Mi a különbség a branül és a kanül között? Amikor az ember infúziót kap, melyiket használják?
Műtétemkor barnült szűrtak a kéfejembe és az még 2 napig benne volt mert ha gyógyszer vagy fájdalomcsillapító kell akkor így gyorsabban adhatnak / nem kell szétszurkálni az ember testét, egy idő után kellemetlen és zavaró érzés hogy feszül a kezedben a kanült nem tudom de az előttem szólókéval egyet értek :)
16/F
Ez ilyen: D én nem kérdezgettem még kacsázni se kacsáztam műtött lábbal szaladtam a wc-re úgy hogy az a valami a lábamba volt .. tényleg azt hogy is hívják ???:O Ilyen zöld doboz amibe folyt a lábamból a finomság:D
16/F
Most is van egy kanül a nyakamban. :D
A lényeg: centrális vénába kanült tesznek, így könnyebb és gyorsabb at infúziós táplálás, jobb helyeken a vérvétel is. A branült perifériás vénába szúrják, nem olyan súlyos esetekben pl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!