Homloküregygulladás, hogyan lehet ezt a betegséget otthon sikeresen és gyorsan kezelni?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:34
Igen hozzáértő vagyok.
A Bioptron lámpa 90%-ban fényt bocsát ki magából, ami nem hatol a felszín alá. Ezért jó lábszárfekély gyógyítására és nem jó arcüreggyulladásra.
(Sajnos a bIOPTRON HASZNÁLATI UTASÍTÁSÁBAN NEM TELJESEN ÍGY SZEREPEL)
Az infralámpa főleg infrasugarat, azaz meleget sugároz , ezért a felszín alá is hatol.
Gondolj arra, hogy a szomszéd szobában van valaki, s rávilágítasz a falra- nem látja.
De ha télen nem fűtsz azt viszont azonnal észreveszi.
Tisztelettel:egy fül-orr-gégész
fül-orr-gégész:DD ja, én meg az atya úristen vagyok:D
sztem te minden vagy csak nem fül-orr-gégész
egyáltalán nem úgy írtál, mint, aki ért az ilyesmihez
engem pl. a párologtatás mindig meggyógyított, amit te leszaroztál magyarul, pedig nagyon is jó!! szintúgy a Bioptron lámpa. bár, amilyen gyökér orvosok vannak sajnos mostanában még az is lehet, h tényleg fül-orr-gégész vagy. szedeted a betegeiddel a sok szart, menjen tönkre a szervezetük és lebeszéled őket a természetes dolgokról, mi?? úgy, mint itt is. hát gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!