Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Homloküregygulladás, hogyan...

Homloküregygulladás, hogyan lehet ezt a betegséget otthon sikeresen és gyorsan kezelni?

Figyelt kérdés
nagyon sürgős lenne mert szombaton iszonyat fontos buliba kellene mennem de orvoshoz meg nem mehetek mert ő biztos azt mondja hogy nem mehetek sehova legalább egy hétig,de nekem nincs annyi időm ,körülbelül van másfél napom szombat estéig ,segítsetek légyszives:S teljesen mind1 h milyen módszert írtok akármit megtennék:S csak hasson gyorsan!
2010. júl. 2. 00:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
valszeg csak nátha reggel bevettem egy rhinathiol coldot valmivel jobb lett de még mindgi kiscit meeleg a testem (nemvokhomi:D) és fáj a fejem. bioptron lámpázzak vagy infralámpa? vagy mit ?valami hozzáértőt kérdeznék:)
2010. júl. 2. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:34

Igen hozzáértő vagyok.

A Bioptron lámpa 90%-ban fényt bocsát ki magából, ami nem hatol a felszín alá. Ezért jó lábszárfekély gyógyítására és nem jó arcüreggyulladásra.

(Sajnos a bIOPTRON HASZNÁLATI UTASÍTÁSÁBAN NEM TELJESEN ÍGY SZEREPEL)

Az infralámpa főleg infrasugarat, azaz meleget sugároz , ezért a felszín alá is hatol.

Gondolj arra, hogy a szomszéd szobában van valaki, s rávilágítasz a falra- nem látja.

De ha télen nem fűtsz azt viszont azonnal észreveszi.

Tisztelettel:egy fül-orr-gégész

2010. júl. 3. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:

fül-orr-gégész:DD ja, én meg az atya úristen vagyok:D

sztem te minden vagy csak nem fül-orr-gégész

egyáltalán nem úgy írtál, mint, aki ért az ilyesmihez

engem pl. a párologtatás mindig meggyógyított, amit te leszaroztál magyarul, pedig nagyon is jó!! szintúgy a Bioptron lámpa. bár, amilyen gyökér orvosok vannak sajnos mostanában még az is lehet, h tényleg fül-orr-gégész vagy. szedeted a betegeiddel a sok szart, menjen tönkre a szervezetük és lebeszéled őket a természetes dolgokról, mi?? úgy, mint itt is. hát gratulálok!!

2010. júl. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!