Homloküregygulladás, hogyan lehet ezt a betegséget otthon sikeresen és gyorsan kezelni?
Szia!
Gyorsan semmiképp nem fog menni, idő kell mire meggyógyulsz teljesen. min. 1 hét:S mikor nekem volt homloküreg gyulladásom akkor a doki írt fel gyógyszereket és kamilla teával kellett párologtatnom. Az nagyon sokat segített a párologtatás. De ne filteres kamillával, hanem rendes kamillával, amit le lehet szűrni. Takard jól le törölközövel a fejed és párologtass minél többet. Hajszárítóval is melegítettem az is jó volt meg lámpával, tudod azzal a pirossal. nem jut eszembe hirtelen a neve:S de a párologtatás az nagyon jó, de nem fog elmúlni szombatra:S
azért szorítok Neked, hátha csak picit van begyulladva és el tudsz menni a buliba:)
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!
Vannak helyek ahova be tudsz ulni Bioptron lampazni nem tudom mennyibe kerul.
Az sokkal hatasosabb mint az infra.
Es gozoljel sokat.
De csodat ne varjal ennyi ido alatt.
Szénanátha miatt dugult az orrod? Lehajláskor fáj? Huzatban voltál? Mert ha nem, akkor nem is biztos hogy homloküreg gyulladásod van!
Huzat okozza, ezért a huzat, ventilátor kerülés, légkondi kerülés javasolt, izzadtan huzatba kerülni különösen veszélyes!
Infra lámpa(piros)jó. Száraz meleg jó. Nasivin orrcsepp fekve hátrahajott fejjel jó. (Nasivin spray nem annyira).
Párologtatás hülyeség. Esetleg Ca Sandoz, Aspirin,vagy ACC 600 jön még szóba.
Bioptron lámpa hülyeség.
Bioptron lampa hulyeseg??????????
Hat te nagy hozaerto vagy?
Van fogalmad rola, hogy az az egyetlen pl. amivel eredmennyel fekelyes sebet lehet gyogyitani, es pl labat megmenteni egy levagastol????
Nilvan nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!