Most mit csináljak? Eltiltották a tejet a lányomtól. Nem ehet jóformán semmit. Lehet, hogy túlzok, de kiborultam .
Kedves anyuka,
mint mar leirtam, a kislanyanak ki kene venni a mandulajat, mivel ez orvosolna az allando betegeskedest. A mandulamutet rutinmutet, gyakorlatilag nulla kockazattal, semmi baja nem lenne a gyereknek. Ennyi erovel az utcara se engedje ki a kislanyt, mert barmikor elutheti egy buszt. Foleg, ha epp azzal van elfoglalva, hogy csokit szeretne enni, de a hulye anyja valami kuruzslo termeszetgyogyasz miatt nem engedi, es egyebkent is epp be van gyulladva a mandulaja.
Azert, mert a kornyezetukben volt egyetlen egy ember, akinek a mandulamutet nem jelentett megoldast a problemaira, azert meg lehet, hogy a kislanya problemajara megoldast jelentene. De nyilvan a tobbmillio kimutott mandulaju, es egyebkent azota teljesen tunetmentes ember a hulye.
Nem ertem az ilyen szuloket, embereket. En orvos vagyok, de meg a sajat problemaimat sem diagnosztizalom magamnak, pedig diplomam van. De ez amugy is ugy szokott mukodni, hogy a hozzaerto velemenyet kerjuk ki. Jog teren a jogasztol, nyelv teren a nyelvesztol, egeszsegugy teren pedig az orvostol. Ajanlom a kedves anyukanak, hogy ezt a jovoben fogadja meg.
De undorítóak vagytok... Ez elég felszínes és ostoba gondolkodásról tanúskodik, hogy minden természetgyógyászt kuruzslónak tartottok.. Nem egy természetgyógyász van, aki mögött elbújhatna egy csomó "okos" orvos.. mindegy. De az ilyen ostobák ne hordjanak le senkit..
Amúgy szerintem csak egészségesen kéne tartani a gyereket, sok vitamin, gyümölcs-zöldség, teák. Kiskoromban én is mandulagyulladásos voltam mindig, de aztán kinőttem. De van olyan ismerősöm, aki a mai napig az, már elege volt, és kiszedette, és nem lett jobb, ugyanúgy fáj a torka.
Amúgy én inkább azért nem vetetném ki a gyerek manduláját, mert nem véletlenül van ott.. funkciója van. És attól még ugyanúgy meg tud betegedni, nem ettől függ az egészsége.
23L
szia!
Csináltak már allergia tesztet a lányodnál? Ha nem,szerintem érdemes elmmeni egy allergologushoz..
Sajnálom,h állandóan beteg a lányod,és elhiszem,h már mindenhol jártatok.
Rettegek én is h mi lesz a gyerekeimmel,mikor megkezdik a bölcsit...
Csináljátok családilag a tejmentes étkezést,bár anyagilag nagyon drága lesz. Keress a neten ilyen recepteket,rengeteget fogsz találni. Palacsintátba nem teszel tejet,csak vizet! Rengeteg babakaja,babaital van ami tejmentes,azzal tudod pótolni neki a reggeli kakaót stb..nézz körül a boltokba!
Mielőbbi gyógyúlást a kicsidnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!