Most mit csináljak? Eltiltották a tejet a lányomtól. Nem
ehet jóformán semmit. Lehet, hogy túlzok, de kiborultam .
Figyelt kérdés
A lányom nagyon sokat betegeskedik a mandulájával, és elvittem természetgyógyászhoz. Lehangoló dolgokat mondott, és az egyik az volt, hogy a lányomat eltiltotta a tejtől. :( nem ehet semmi olyan ételt, amiben tej van, se vajat, se csokit, se sütit, se virslit, se a kedvencèt a palacsintát sem és sorolhatnám... Kivagyok. Van valaki hasonló cipőben? Az olyan ételeket amit tejet tartalmaznak, nemtudok helyetesíteni semmivel? A szívem megszakad majd, amikor bemegyünk a boltba, és ki van rakva a millió csoki, ő pedig csak álmodozhat róla. Ráadásul van egy nagyobb fiam is, aki igen édesszájú, szereti a csokikat, puding, süti.. És majdha neki áll a tesója előtt csokit meg sütiket enni.. a kicsi kikészül, de nem tilthatom el a fiamat is minden jótól
orvosi diplomás természetgyógyász? mi lenne, ha nem kuruzslóhoz járnátok, hanem orvoshoz?
2010. júl. 1. 19:30
2/24 anonim válasza:
igaza van az elsőnek...
2010. júl. 1. 19:37
3/24 Tila_Tequila válasza:
Első mellett vagyok én is.
2010. júl. 1. 19:43
4/24 A kérdező kommentje:
Nos ezt természetgyógyászt istenítik, másrészt én is így voltam vele, hogy nem megyek én ilyen idióta kuruzslokhoz, azzal, hogy a kezét húzogatja az ember előtt semmit nem tud meg, de rengeteg ismerösömet gyógyította meg. Elhihetitek nekem, hogy jártam orvosnál nem is egynél, szerintem megszámolni sem tudom hánynál, hatvanhatmillió vizsgálatot csináltak rajta, mégsem tudtak jobb választ adni annàl, hogy gyenge az immunrendszere.. és ezért van 2-3 hetente mandulagyulladása.. Szegény gyerek ha csak belenyalt a fagyiba másnap begyullasdt a mandulája. A háziorvos állandóan antibiotikumot adott neki, a mája és a gyomra már kikészült tőle.. Másrészt többször hallgatta meg a szívét is egy-egy betegségnél a háziorvos, és nem vette észre, hogy a szíve nagyon gyorsan dobog, zakatol.. Ezt is a természetgyógyász vette észre.
2010. júl. 1. 19:49
5/24 anonim válasza:
oszt' mennyit gombol le rólatok a kuruzsló ezért?
ha szívritmuszavara lenne a gyereknek a háziorvos észrevette volna
a manduláját meg ki lehetne vetetni és nem gyullad be
2010. júl. 1. 19:53
6/24 anonim válasza:
jobb lenne dokihoz mennel nem ilyen hulye varazslohoz :S nem vinnem a gyerekeimegt soha ilyenekhez
2010. júl. 1. 19:54
7/24 anonim válasza:
a manduláját ki kellene vetetni
2010. júl. 1. 20:02
8/24 A kérdező kommentje:
Na jó köszönöm, de az ilyen válaszokból nem kérek többet! Próbáltam lenyugtatni magam, de ilyen válaszok mellett nem lehet! Nem különösebben érdekel, hogy ki áll az orvos, ès ki áll a természetgyógyász mellett.. Nem értitek, hogy voltam orvos, de annyinál hogy megszámlálni nemtudom. És senki nemtudott értelmes választ adni!! Az ilyen minek orvos? Jajj hát gyenge az immunrendszere .. Na nem mondja, valahogy én is gondoltam, hogy aki 2-3 hetente beteg, annak gyenge az immunrendszere, de ezzel sokratartja nem megyek.. A manduláját nem fogok kiveteni, úgyanis a nővérem lány dettó ilyen beteges volt, kivetették a manduláját neki is és utána nem mandulagyulladása volt hanem torokgyulladása... És most is úgyanolyan beteges! Én se hittem a természetgyógyászokban, de sok ismerösömet meggyógyította, gondoltam mit veszthetek. Amúgy nekünk is feltűnt
2010. júl. 1. 20:13
9/24 anonim válasza:
A termeszetgyogyasz nem tudja megmondani, hogy a lanyodnak van-e etelallergiaja vagy nincs. O csak egy kuruzslo. Vetessetek ki a mandulajat, ha allandoan be van gyulladva, erre az a megoldas. Konzultaljatok errol a haziorvosotokkal.
A termeszetgyogyasznak meg nem kell hinni, ne vond meg foloslegesen a lanyodtol azt, amit szeret. Az orvosok nem poenbol tanulnak annyit, amennyit. En is orvos vagyok, tudom:)
2010. júl. 1. 20:17
10/24 Tila_Tequila válasza:
Pedig 1 megoldás van. Az, hogy kivetetitek.
De te elhárítasz minden lehetőséget.. Felelőtlen anya vagy.
Én örülök, hogy az anyám felelősségteljes volt. Én is mindig beteg voltam, kivették, és azóta semmi bajom sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!