Miért van ettől depresszív hangulatom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a legjobb barátnőmnek barátja van és mindent elmesél ami vele még a barátja közt történik és ez "fáj" de nem vagyok féltékeny és irigy sem de mégis rossz. Mitől?2019. febr. 17. 01:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem azért, mert neked jelenleg nincs barátod, és belül te is arra vágysz, hogy veled is hasonló dolgok történjenek. De ez csak egy tipp.
2/6 anonim válasza:
Ha azt nézzük irigy vagy, csak nem a fiúra, és nem is a barátnődre. Inkább magára a helyzetre. Talán tudat alatt te is vágyódsz egy társ iránt.
3/6 A kérdező kommentje:
De ha ezt szóvá teszem megsértődik... Összeveszni pedig nem akarok vele
2019. febr. 17. 02:10
4/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy megsértődne? Illetve miért kéne ezt szóvá tenned? Próbáld meg egy kicsit máshogy nézni magadat, és a helyzetedet, hogy megbékélj. Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
Már egyszer mondtam hogy kicsit rossz így és már akkor felhuzta magát hogy én semminek nem tudok örülni ami nem igaz mert örülök hogy boldog. 16
2019. febr. 17. 02:18
6/6 anonim válasza:
2 év múlva összejöhetünk :D Viccelek. Említsd meg neki, tapintatosan, akkor nem lesz sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!