Létezik olyan, hogy a gyógyszeriparban akadályozzák nagyon hatékony gyógyszerek sorozatgyártását mivel hosszú távon profitcsökkenéshez vezetne és csakis a tüneteket enyhítő de véglegesen meg nem gyógyító gyógyszerek gyártását hagyják jóvá?
9
Nyilván a gyógyszerbe beleértendő a megelőző kezelés/ oltás is. Legyen ez akar génsebészet.
Ha valamire megvan a gyógyszer akkor meg is lehet azt jó eséllyel előzni. Nyilván lenne valamilyen szintű kereslet, de az jóval alacsonabb szinten.
10
Erről beszélek...amely cégeknek megvan a versenyelőnyük/ monopóliumuk azok ígyis úgyis megőrzik pozícióikat mert például játszi könnyedséggel vásárolnak fel majd találmányokat.
Ez szerintem nem vitatható, hogy a globális vállalatok sosem fognak csődben menni és mindig is nagy befolyással lesznek a mindennapi életünk alakítására. Ők szponzorálják a politikusokat is. Ha valaki azt hiszi hogy a politikusok függetlenek és a pártpoltikák mögött nincs pénzügyi érdek az egy igazi idióta.
Tudóskáink, az emberek nem épp annyira erkölcsösek mint azt gondoljátok.
14
Oké igazatok van tévedtem. Kizárt, hogy a kérdésben leírt dolog előfordulna. Egyszerűen kizárt!
"szerintem nem vitatható, hogy a globális vállalatok sosem fognak csődben menni és mindig is nagy befolyással lesznek a mindennapi életünk alakítására. Ők szponzorálják a politikusokat is."
Ebben igazad van, ez tényleg nem vitatható.
A vitatható az a kérdésed.
A cégeknek ugyanis nem az a célja, hogy jól visszafogják a fejlődést, hanem a haszon.
Sokan leírták, hogy miből lesz a haszon.
Szerintem ezeket olvasgasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!