Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy a gyógysze...

Létezik olyan, hogy a gyógyszeriparban akadályozzák nagyon hatékony gyógyszerek sorozatgyártását mivel hosszú távon profitcsökkenéshez vezetne és csakis a tüneteket enyhítő de véglegesen meg nem gyógyító gyógyszerek gyártását hagyják jóvá?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 15:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9

Nyilván a gyógyszerbe beleértendő a megelőző kezelés/ oltás is. Legyen ez akar génsebészet.

Ha valamire megvan a gyógyszer akkor meg is lehet azt jó eséllyel előzni. Nyilván lenne valamilyen szintű kereslet, de az jóval alacsonabb szinten.

2019. febr. 8. 13:26
 12/16 A kérdező kommentje:

10

Erről beszélek...amely cégeknek megvan a versenyelőnyük/ monopóliumuk azok ígyis úgyis megőrzik pozícióikat mert például játszi könnyedséggel vásárolnak fel majd találmányokat.

Ez szerintem nem vitatható, hogy a globális vállalatok sosem fognak csődben menni és mindig is nagy befolyással lesznek a mindennapi életünk alakítására. Ők szponzorálják a politikusokat is. Ha valaki azt hiszi hogy a politikusok függetlenek és a pártpoltikák mögött nincs pénzügyi érdek az egy igazi idióta.

Tudóskáink, az emberek nem épp annyira erkölcsösek mint azt gondoljátok.

2019. febr. 8. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor ez valójában nem is egy kérdés volt, hanem csak idejöttél megmondani a tutit... Végeztünk, vagy nyomja még valami a lelkedet?
2019. febr. 8. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Te el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy itt vita folyt. A konteós kérdésedre kaptál pár választ, mind elment a füled mellett, ennyi. Senkit nem érdekel, hogy miben hiszel, és meggyőzni se akarlak, hiszen mindegy, hogy egy konteóssal több vagy kevesebb van a földön.
2019. febr. 8. 16:21
 15/16 A kérdező kommentje:

14

Oké igazatok van tévedtem. Kizárt, hogy a kérdésben leírt dolog előfordulna. Egyszerűen kizárt!

2019. febr. 9. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

"szerintem nem vitatható, hogy a globális vállalatok sosem fognak csődben menni és mindig is nagy befolyással lesznek a mindennapi életünk alakítására. Ők szponzorálják a politikusokat is."

Ebben igazad van, ez tényleg nem vitatható.

A vitatható az a kérdésed.

A cégeknek ugyanis nem az a célja, hogy jól visszafogják a fejlődést, hanem a haszon.

Sokan leírták, hogy miből lesz a haszon.

Szerintem ezeket olvasgasd el.

2019. febr. 9. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!