Egészséges a füstölő használata?
Nincs olyan füstölő,amelyben nem található meg veszélyes anyag?
Egy ismerősöm elalvás előtt füstöl már évek óta
Tele van vele a net. Nincs kedvem masolgatni. Igen jelenleg is karos. Az ėgės alatt karos anyag keletkezik. Mindegy mit ėgetsz el!
Lehet, hogy nem egészséges, de ha nem füstölsz állandóan, nem hiszem, hogy mérhető lenne az ártalmas hatása. Viszont nagyon jó illata van, és a bennük lévő (természetes) illóolajoknak lehetnek kedvező hatásai. Én imádom a füstölő illatát, de csak nagy ritkán égetek el 1 pálcikát (jó minőségű, kézzel sodortat használok). Sokáig érezhető az illata a lakásban.
Azzal persze senki nem foglalkozik, hogy a mesterséges aromákkal készült modern illatosító spray-knek milyen káros hatásai vannak... A jó illatot a legtöbb ember szereti, viszont az illatosítók (főleg kisebb helyiségekben, mint pl. a wc) nekem kifejezetten irritálják az orromat. A mosóporok, öblítők szaga is. A füstölő nem... Persze ha valaki nem szereti, ne használja, de betegek nem leszünk tőle, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!