Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészséges a füstölő használata?

Egészséges a füstölő használata?

Figyelt kérdés
Egészséges az a füst ami felszáll?

#Füstölő-veszélyes-kár
2019. febr. 6. 13:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nincs olyan füstölő,amelyben nem található meg veszélyes anyag?

Egy ismerősöm elalvás előtt füstöl már évek óta

2019. febr. 6. 14:43
 12/17 A kérdező kommentje:
2019. febr. 6. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Tele van vele a net. Nincs kedvem masolgatni. Igen jelenleg is karos. Az ėgės alatt karos anyag keletkezik. Mindegy mit ėgetsz el!

2019. febr. 6. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,jöhet még!
2019. febr. 6. 14:55
 15/17 anonim válasza:
a tűz szén-dioxidot termel, amiben nincs oxigén. Ergo ha beszívod, a tüdőd nem jut oxigénhez.
2019. febr. 6. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy nem egészséges, de ha nem füstölsz állandóan, nem hiszem, hogy mérhető lenne az ártalmas hatása. Viszont nagyon jó illata van, és a bennük lévő (természetes) illóolajoknak lehetnek kedvező hatásai. Én imádom a füstölő illatát, de csak nagy ritkán égetek el 1 pálcikát (jó minőségű, kézzel sodortat használok). Sokáig érezhető az illata a lakásban.

Azzal persze senki nem foglalkozik, hogy a mesterséges aromákkal készült modern illatosító spray-knek milyen káros hatásai vannak... A jó illatot a legtöbb ember szereti, viszont az illatosítók (főleg kisebb helyiségekben, mint pl. a wc) nekem kifejezetten irritálják az orromat. A mosóporok, öblítők szaga is. A füstölő nem... Persze ha valaki nem szereti, ne használja, de betegek nem leszünk tőle, szerintem.

2019. febr. 6. 18:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Az ismerősőm minden nap vagy kétszer füstöl,és nincs semmi baja
2019. febr. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!