Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Valamit...

Tudnátok segíteni? Valamit nemtudok feldolgozni és rentettően fáj

Figyelt kérdés

Apámnak daganat van a tüdejében és azt mondták hogy a legjobb esetben is csak 10 éve van hátra. Szóval most nagyon magam alatt vagyok. Középiskolás vagyok (9.)és ez most van egy tesom aki még csak 6.-os. Nagyon félek hogy ha ő nem lesz akkor mi lesz. Nagyon szeretem és bármit megtennék azért hogy tovább éljen.

10 év max ez nagyon kevés idő.

Csak sírok egy folytában magamban. Egyszerűen nem bírom feldolgozni. Úgy voltam vele hogy szép az élet meg minden erre ez most szétrombolt lelkileg...:(

2019. febr. 2. 17:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó hír, hogy nincs áttét. Ki fogják venni a daganatot. Szedhet apukád Avemart, vagy/és Varga féle gyógygombát.
2019. febr. 5. 01:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Remélem így lesz!

De furcsállom, valamikor azt mondja hogy nincs átétt és hogy biztos de amikor másnap rákérdeztem akkor azt mondta hogy ő mint laikus szerinte nincs. Úgy hogy már nemtudom hogy most mivan

2019. febr. 5. 17:49
 23/23 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy érzem hogy ennek a 10 évnek van valóság alapja. Apa még mindig dohányzik... szerintem tudja/úgy érzi hogy nincs esélye annak hogy ő ezt túlélje... :(
2019. márc. 9. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!