Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egész nap...

Mit csináljak ha egész nap ajuldozok a babám mellett!?

Figyelt kérdés

Tegnap még szerencse hogy egyedül jöttem haza.

Majdnem elájultam az utcán.

Vagy alacsony a vérnyomásom vagy vérszegénységem van.

Ma is arra keltem hogy ajulok.

Hiába húztam le az imént egy erős feketét.

2019. febr. 2. 10:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi folyadékot iszol? Miket eszel mostanában?

A kávé erősen vízhajtó, így ha nem iszol mellé elég folyadékot, akkor nem vagy beljebb semmivel.

2019. febr. 2. 10:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy orvost.
2019. febr. 2. 10:34
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem kávézni kellene, hanem orvoshoz menni. Elájulni még egyedül is veszélyes, babával a karodban meg egyenesen horror.
2019. febr. 2. 10:35
 4/20 A kérdező kommentje:

És hogy menjek orvoshoz?

Babakocsival szaguldjak el az ügyeletre.

Miközben lehet épp osszeesek.

2019. febr. 2. 10:43
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Lehet taxit hívni. Vagy ha sehogyan sem tudsz orvoshoz jutni, házhoz is lehet hívni az ügyeletes orvost. Legrosszabb esetben pedig mentő, bár az valószínűleg nem indokolt.
2019. febr. 2. 10:47
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Hianyoztal !
2019. febr. 2. 10:48
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Orvos. Babakocsival is beengednek, nyugi. De gondolom van annak a gyereknek apja is, akire rá lehet bízni
2019. febr. 2. 10:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz egy időpontot a házidokidhoz, hívsz egy taxit az időpontod előtt 10 perccel, ha nincs kire hagyni a babát, akkor magaddal viszed egy hordozóban.
2019. febr. 2. 10:52
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Mégis hogy gondolod, hogy innentől kezdve, amíg kicsi a gyerek, nem mész orvoshoz? Nem rohanni kell az ügyeletre, mert ez nem egy azonnali történet, hanem meg kell szervezni a gyerekfelügyeletet és az arra alkalmas időben el kell menni a háziorvoshoz. Nyilván be fog utalni laborra, úgyhogy ha reggelre sikerül időzítened, akkor érdemes rögtön éhgyomorra, hogy rögtön levehessék a vért, egy utat megspórolsz. Biztos vashiány. Meg persze az is számít, hogy mennyit alszol. Mennyi idős a gyerek?
2019. febr. 2. 10:56
 10/20 anonim ***** válasza:
2019. febr. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!