Állkapocs kattogas. Mit tegyek?
Nekem a bölcsességfogaim nyomják azért kattogott de kiszedni nem akarják túl méllyen vannak. A kattogás nálam abbamardt,lehet neked is ez a bajod. Elöször a fogorvoshoz mentem az küldött fogsebeszhez az meg röntgenre.
Nekem azt mondták ne erőltessem ne egyek napraforgot tökmagot neharapjak nagyot semmibe almát is felvagdosva egyem, ne nyissam nagyra a szám.
Nem szorítod az állkapcsod, vagy csikorgatod a fogaid éjjel?
Nekem ez volt a baj, elmentem dokihoz, azt mondta, a stresszel kezdjek valamit, mert amiatt szorítom éjjel és be van durranva. Kattogott, ide-oda akadt. Megfogadtam a doki tanácsát, és pár hónapon belül elmúlt az állandó kattogás. Ha nagyot ásítok azért még mindig érdekes, másokat ki is tudom borítani vele, de már nincs baja és lehet vele élni.
Valószínű hogy a bölcsesség fogam miatt
Mert volt rontgenezve es nincs neki hely hova ki noljon , azt mondta a fogorvos , mind a 4 et ki kell huzni , mert gyulladásban van a szám , a bölcsesség fogtol , es attol reggelente budos is nagyon 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!