Begyulladt helix fül piercingem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja lötték , eddig semmi gond nem volt vele , be volt gyógyulva , pár hete kicseréltem karikára a fülbevalót és kb 1 hete , gennyzik, a lyuk körül van egy kis pukli és muszáj forgatnom mert beleragad. Fájni nem fáj csak egy kicsit . Van valami jó tippetek ? Eddig alkoholmentes dettolal fertőtlenítettem2019. jan. 19. 21:40
1/4 anonim válasza:
Vedd ki, mielőtt nagyobb baj lesz, a gennyet meg ki kéne takarítani belőle. A szappanos mosás nem tűnik rossz ötletnek, de inkább alkohol, vagy valami komolyabb fertőtlenítő.
2/4 anonim válasza:
Túl korán cserélted
Vedd ki a karikát, tedd vissza ami benne volt, persze fertőtlenítés után
Napi 2-3 alkalommal kend be hidrogén-peroxiddal vagy octenisepttel!
3/4 anonim válasza:
Forgasd csak a gennyben amíg le nem rohad a fél arcod, hátha meggyógyul.
Eszed az nem sok van az biztos.
4/4 A kérdező kommentje:
Első 2 köszi a tanácsokat
3 te meg minek válaszol ökörségeket ? NEM a gennyben forgatom mivel előtte fertőtlenítem ahogy azt le is írtam !
2019. jan. 19. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!