ThisIsNotHuman kérdése:
Mi történik ha az erembe ételszinezéket rakok?
Figyelt kérdés
Ha megszúrom magam eg, tűvel ott ahol a vérvételt is csinálják és belenyomok zöld ételszinezéket zöld lessz a vérem?2019. jan. 2. 15:46
1/3 anonim válasza:
Hát én szoktam magamnak beadni ezt-azt (drogokat) de ilyenről még nem hallottam. Mikor fonyát vagy ilyesmiket lövök be azután is van hogy majd szét megy az agyam.
Szerintem az is lehet hogy egyből belehalsz!
2/3 anonim válasza:
Habár nem hiszem hogy kapásból be tudod magadnak adni. Ahhoz azért kell rutin. Vissza is kell nézni hogy benne vagy e tényleg meg ilyesmi. Ha buborékot lőszer be akkor keserves halálod lesz. Ha viszont mellélövöd lesz egy jó nagy pukli a kezedben. Ebből így nagy baj lehet. Csak szólok :)
3/3 anonim válasza:
Vagy semmi, vagy meghalsz. Illetve a kettő között is van még pár lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!