Kukoricamazsola kérdése:
Szigorúan elméleti kérdés. Mi történik egy ember testével ha bevesz több, mint ötven frontint?
Figyelt kérdés
Szeretnék, minnél pontosabb biológiai válaszokat kapni erre a kérdésre.2018. dec. 14. 20:09
1/6 anonim válasza:
Mi van??? Mármint meg esz egy 50ft-ost?
2/6 anonim válasza:
én már szedtem be 100-at is
nálam úgy van hogy olyan 70 felett nem emlékszek semmire
de persze én szoktam rá inni is
amúgy nem érdemes. ha az ember ki akarja ütni magát arra vannak más játékszerek is...
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok
persze nem mindegy h milyen erős
én 025ösről írtam....
4/6 anonim válasza:
amúgy aludni fog utána elég sokat!
én át szoktam aludni napokat is így...
elég nehéz lesz mozogni 50 felett, bár van hogy az ember gátlástalanul az utcákat járja, és furcsa dolgokat csinál...
néha teljesen be lehet tőle csavarodni....
állítólag alkohollal halálos is lehet (légzésbénulást okozhat) - nekem ez sosem jött össze (nem volt olyan szerencsém)
5/6 anonim válasza:
Èn egyszer 8-at vettem be, 1 napot végigaludtam. 50 dbnál már nagyon rizikós a belső szervek károsodása.
6/6 anonim válasza:
Leállhat a légzésed, és a szíved. Károsodhat az agyad. Lehet ágyhoz kötött leszel a további életedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!