Létezik olyan gyógyszer, amit az ember bevesz alkohollal és szépen elalszik tőle örökre?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 10:02
2/11 anonim válasza:
Van, olyan is, amit nem alkohollal kell bevenni. De minek? Ezek olyan marhaságok, amelyeket nem lehet kétszer kipróbálni, vagy legközelebb másképp, illetve jobban csinálni! Olyanokkal foglalkozz, ami, ha nem megy elsőre, másodszorra, akkor harmadszorra biztos jobban megy!
3/11 A kérdező kommentje:
Például 20 szem Cataflam + fél liter pálinka?
Alvás lenne belőle vagy roham?
2013. júl. 26. 10:11
4/11 A kérdező kommentje:
"Az eutanázia tilos."
És hogy büntetik azt, aki megteszi? :D
2013. júl. 26. 10:13
5/11 anonim válasza:
Elsö: KI beszélt eutanazáziáról!?!?!
6/11 anonim válasza:
Ha túléled, elég komolyan.
20 szem Cataflam? :D Röhej. Jóhogy, nem aszkorbinsav + pálinka. Az igazán hatásos lenne...
7/11 anonim válasza:
A dózis teszi a mérget, minden a mennyiségtől függ.
Azért azt ne nagyon reméld, hogy ilyen kombótól simán elalszol örökre.
8/11 anonim válasza:
Ez az! Gratulálok! Még adjatok neki ötleteket, hogy hogyan ölje meg magát, vagy valaki mást.
9/11 anonim válasza:
Hát pl. ha felkelsz mert nem sikerül "elég jól" akkor utána szépen megbüntethetnek :D
A gyógyszer és elalszik örökre egy mondatban szerepel szóval én ezt már eutanáziának veszem :D
10/11 anonim válasza:
Egyébként meg én 3 hete nagyon a padlón voltam de már összeszedtem magam amennyire lehetett, neked is sikerül nem kell mindjárt a beszari módot választani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!