Hogyan éljek egészségesebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most idén lettem 21 és elhatároztam hogy változtatni szeretnék az életmódomon.
Nagyjából 15-16 éves korom óta rendszeresen iszok (legalább heti 1-2x) illetve régebben rá kaptam a marihuánára is egy nagyon maximum két évig. Illetve 17-20 évesen a dizájner drogokra nem vagyok drogfüggő nem mindennap csináltam csak hétvégente nem hiányzott sosem már egy ideje nem csináltam semmi hasonlót és mostanában nőtt be a fejem lágya hogy mégis milyen rombolást végezhetett ez a szervezetemen.
Szeretnék egészségesebben élni és igazából az érdekelne ,hogy szerintetek elmenjek kivizsgáltatni magamat vagy annyira ez a rövid időszak nem viselhetett meg?
A válaszokat előre is köszönöm!
2018. dec. 30. 18:33
1/1 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! A gyógyszereket hagyd el, az italt fokozd! Hallgass az orvosodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!