Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez a fobiám miatt...

Hogy lehet ez a fobiám miatt van vagy alapbol ellenal a szervezetem?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok es legalabb 10 eve nem kaptam el hanyos virust aminek orulok is mert emetofobias vqgyok.

Ha kicsit is erzek valamit eszek egy cerucalt nem tudom hogy a gyogyszer miatt vsgy alapbol ellenal a szervezetem ezeknek a virusoknak? Az erdekes az hogy ettol fuggetlenul mindennapom szenvedes

2018. dec. 26. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem kapok el hányós vírust, mert erős gyomrom van, nem vagyok rá fogékony. És nem is szedek semmit. Lehet nálad is ilyesmi oka van.

Azt nem értem, miért írod, hogy minden napod szenvedés.

2018. dec. 26. 08:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert emetofobias vagyok hanyastol valo felelem. Nincs etvagyam mert minden nap hanyingerem van evesek utan is es ezaltal panikbeteg is lettem. Most ia epp kezd rajtam ki jonni. Olvastam itt az oldalon hogy valaki hamyt az ejjel es ettol panik roham tort ram gyors be is kaptam egy fel cerucalt nekem enyit irt az orvos es remenykedem hogy nem lesz semmi bajom..
2018. dec. 26. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Pszichés gond, menj pszichológushoz ezzel.
2018. dec. 26. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mentális problémád van. Van aki egész életében egyszer sem hány. Akkor sem, ha elkap egy vírust. Mindenkire másképpen hat. Lehet az egyik hány tőle, a másik embernek meg csak hasmenése lesz, vagy láza. Úgy látom te nem vagy hányós típus.
2018. dec. 26. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen de mind hiaba

Félek tole es minden nap jelen van az a bizonyos kozerzet mikor jobban mikor kevesbe

2018. dec. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!