Az lehetséges hogy nem tudja a szervezetem hogy mennyi alvásra van szükségem?
Már jó ideje ez megy hogy csak ilyen 4 órákat sikerül aludnom.Hiába fekszem le korán ,kelek fel későn ,nem alszok többet.Próbáltam már kifárasztani magam.Álmos se vagyok.Nem tudom mi van velem,aggódok.Olvastam hogy minimum 7 óra alvás kell.
Most akkor végem lesz??
22/f
Ilyen nincs, csak nem ismered fel a szervezeted jeleit.
Sok dolog van, ami miatt nem tudsz aludni, ezeket kell megoldani és utána sikerül.
Pedig teljesen nyugodt vagyok és semmi zaj sincs.
Egyszerűen nincs bennem álmosság.
Most akkor mi legyen??
Egyiket se szoktam.Max telefon de azt napközben.
És miért nincs bennem álmosság??
én csak azt tudom elmondani ami nekem bevált, szerintem egy próbát megér, de persze nem csodaszer ez sem.
orbáncfű+macskagyökér+levendula+citromfű
ezeket egyenesen arányosan összekeverem és teát főzök belőlük, lefekvés előtt egy 2dl-t vagy fél litert megiszok belőle és jobban megy az alvás, a hozzávalók egy havi adagra 1.000Ft körül kijönnek, egy próbát mint mondtam megér.
Ha kevés lenne nekem ez az alvás akkor miért nem vagyok fáradt meg álmos?
nos, ha neked ez elég akkor örülj neki, hétköznap én sem alszom többet 4-5 óránál, éjfél előtt soha nem kerülök ágyba, napközben ehhez képest jól bírom KV meg mindenféle élénkítők nélkül is, hétvégén viszont már tudok aludni simán 8 órákat is, de ez én vagyok.
Mindenesetre ugye van a két véglet, aki alszik 4 órát, mélyen, nem kel fel szóval pihentetően alszik és elég neki, meg van aki alszik 8-10 órát, de mindenre felriad, forgolódik, nem alszik mélyen és fáradtan kel, az átlag ember ezek között van, de nem mindenki
ennyi. A szervezeted jelezni fogja ha kevés neki a 4 óra, ha akkor sem tudsz aludni akkor van gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!