Fáj a térdem, lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Na jó, csak vicc volt, csak már én érzem magam kb hülyének, ha valami bajom van, és nem egyből terhességre gyanakszom...
Szóval, babám 9 hete született , pár hete mindkét térdem nagyon fáj. Van rajtam pár kiló felesleg, de nem vészesen sok. Akkor fájnak, ha ülök vagy ha épp felállok. Menet közben semmi bajom. Más anyuka is van/volt így? Valami tipp esetleg, vagy mindenképpen orvos javasolt?
2018. dec. 21. 06:42
11/16 anonim válasza:
Es amugyis a terdfajast miert kapcsoltad rokton azzal ossze hogy te anya vagy? Masnak nem fajhat a terde? Te jo eg.. inkabb menj orvoshoz. Az elso valaszolonak volt igaza ekkora egy barom kerdest es barom emberket aki allitolag "anya"
12/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert itt olyanokat olvasni, hogy nem hat a savlekötő, akkor terhes? Vagy tegnap volt együtt a pasival, ma hányingere van, akkor ez terhességre utal? Csak viccnek szántam ezt a részét, de látom, itt nagyon sokan nagyon befásultak.
Az a plusz kiló konkrétan 7-8 kg, simán elfér rajtam, mert magas vagyok, szóval nem 20-30 kg.
2018. dec. 21. 15:22
13/16 A kérdező kommentje:
És azért kapcsoltam össze az anyasággal, mert előtte nem volt ilyen problémám, és nem az érdekelt, hogy Árpi bátyjának fáj-e a térde a 30 kilós cementeszsák cipelésétől, hanem hogy van-e olyan anyuka, akinek ez terhesség után alakult ki, és vajon elmúlt-e idővel?!
2018. dec. 21. 15:25
14/16 anonim válasza:
Jo hidd el en sem bantasbol irtam, nem vagyunk befasultak legalabbis en nem vagyok az, de vannak ilyen pihent agyuak akik ilyen kerdeseket irnak ki es teljesen komolyan. Alapbol az volt a baj hogy igy jelenik meg a kerdesed es valaki azthiszi hogy na megint egy elmeroggyant aki azthiszi hogy terhes mert faj a terde, aztan rakattint emberunk a kerdesre es hopp egy no itt viccelodik aztan kiderul hogy teljesen mas a baja. Ez a teny es nem mi vagyunk be fasulva. Visszaterve a komoly reszehez a kerdesednek, szerintem menj orvoshoz mert peoblenad is lehet belole ha valoban nagyon faj.
15/16 anonim válasza:
Ja es nemhinnem hogy a plusz kg mint irtad csak nehany kg-rol van szo. Azert irtam hogy nem mindegy hogy 5 vagy 30 mert most szultel nemreg es eddig is a baba miatt nagy sulyt hordtal es arra voltam kivancsi mennyi a mostani plusz ez nem sok nem amiatt van sztem
16/16 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mit kell tenned, akkor miért tetted fel kérdésként?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!