Lehetséges olyan hogy valaki hamarabb megérzi hogy terhes mint hogy a teszt kimutatja?
En sokszor voltam terhes, hetszer (mert negy vetelesem volt) es egyetlen alkalommal ereztem valamit mar az elmaradt mensi elott 2-3 nappal. Nem hanyinger volt, hanem sportolok es egymast koveto ket nap nem birtam az edzest, kb tiz perc utan kiment belolem az osszes ero, borzaszto faradt lettem, ahhogy megemelkedett a pulzusom es az ajulas kornyeken voltam.
A masodik ilyen eset utan kezdtem sejteni, hogy vagy valami betegseg lappang bennem, vagy terhes vagyok, ezert teszteltem es akkor nekem mar a teszt is egyertelmuen pozitiv lett, pedig delutani volt es hig vizeletbol csinaltam.
Nem mondom, hogy ez mindig igaz, de szerintem ha mar a terhesseg okoz tuneteket, akkor a tesztnek is pozitivnak kellene lennie, mert a tunetek arra utalnak, hogy mar a terhesseg miatt dolgoznak benned a hormonok.
Amig nem jon meg a mensid, addig van esely, addig meg 2 naponta tesztelj es meglatod.
Ha inkább sima megérzésre gondolsz, mint magára a terhesség érzésére, persze. Állítólag anyukám tudta már másnap, hogy babát vár. Úgy is ment el az orvoshoz, hogy ő terhes.
De azért erre én nem alapoznék. Én is éreztem pl, hogy lányt várok, és fiam van.
A nagyfiamnál nem volt ilyen, viszont most a 2.terhességemnel volt egy sejtésem. Persze elhessegettem, de igazam lett.
Mondjuk ez se garancia, szerintem csak veletlen.
Erre nem alapoznék
De én megéreztem
Semmi tünetem nem volt
hónapokig egyszer sem teszteltem a próbálkozás alatt
Mikor terhes lettem akkor a nemvárt napján reggel csak a bizonyosság miatt teszteltem
A férjemnek amikor elmondtam...azt mondta hogy várta mikor mondom el mert ő is úgy érezte hogy sikerült
Pár hónapja próbálkoztunk, és sajnos eljutottam oda, hogy minden mensi előtt napokkal már terhességi tüneteket produkáltam. Még késett is egyre gyakrabban, tehát minden terhességi tünet megvolt, csak a teszt volt negatív.
Akkor sikerült teherbe esni, mikor azt mondtam, hogy hagyjuk a fenébe, nem lesz több gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!