Lehetséges, hogy a negatív teszt (Clearblue-digitális) ellenére mégis terhes vagyok?
36 éves vagyok, ciklusaim szabályosak, 26-29 naposak, általában a 28. napon megjön. Fogamzásgátlót nem szedek, eddig életemben egyszer maradt ki, amikor külföldre költöztem, kb. 10 éve. (nagy változás)
November 18-án jött meg utoljára, azóta semmi, pedig ma a 33.napon vagyok. A barátommal voltunk együtt félidőben is, a 16.nap környékén- pharmatex hüvelykúpot használtunk, de nem pontosan tartottam be az előírást. (nem lenne gond, ha becsúszna) A 22. napon pedig nem is védekeztünk.
Tegnap teszteltem a drága Clearblue-val, egyértelmű negatív. Viszont picit érzem a mellemen és az alhasamon is a "mindjárt megjön" érzést, de eddig hiába.
Szerintetek még nincs elég HCG a szervezetemben?
Teszteljek pár nap múlva újra?
Vagy más probléma lehet?
Köszönöm.
Köszönöm.
Igazából nem terveztünk gyereket, persze nem lenne gond az érkezése, ezért nem is nagyon védekeztünk.
De a késés fura, sosem szokott ...
Ezt nem nagyon értem :)
Mi az a dpo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!