Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a negatív...

Lehetséges, hogy a negatív teszt (Clearblue-digitális) ellenére mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok, ciklusaim szabályosak, 26-29 naposak, általában a 28. napon megjön. Fogamzásgátlót nem szedek, eddig életemben egyszer maradt ki, amikor külföldre költöztem, kb. 10 éve. (nagy változás)

November 18-án jött meg utoljára, azóta semmi, pedig ma a 33.napon vagyok. A barátommal voltunk együtt félidőben is, a 16.nap környékén- pharmatex hüvelykúpot használtunk, de nem pontosan tartottam be az előírást. (nem lenne gond, ha becsúszna) A 22. napon pedig nem is védekeztünk.

Tegnap teszteltem a drága Clearblue-val, egyértelmű negatív. Viszont picit érzem a mellemen és az alhasamon is a "mindjárt megjön" érzést, de eddig hiába.

Szerintetek még nincs elég HCG a szervezetemben?

Teszteljek pár nap múlva újra?

Vagy más probléma lehet?

Köszönöm.

2018. dec. 20. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( De ne törj le jön egy újabb hónap és szorítok,hogy az sikeres legyen! :)
2018. dec. 22. 16:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked,

Igazából én éreztem, hogy nem lehetek az, még nincs itt az ideje, szóval picit örülök is :)

Viszont a barátom szomorú volt, már a jövő évet tervezgette :)

2018. dec. 22. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Elhiszem... Én is csalódtam ebben az évben...2x elveteltem és volt egy kémiai ...s mire már elengettem az egeszet akkor sikerült :) nem szabad bele élni magad ,persze ez szinte lehetlen....de akkor nem csalodsz nagyot....és legyetek pozitívak! Mikor nem is szamitottok rá akkor fog majd érkezni! 😊😘 Sok egészséget kívánok! És kellemes unnepeket! 😘
2018. dec. 23. 00:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

2018. dec. 27. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!