Fájhat a derekam a sok sétától? 20L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy vajon attól fájhat a hátam, hogy sokat sétáltam az utóbbi időben?
Zakopane-ban töltöttem 2 napot a családdal. Szinte egész nap sétáltunk, csak evéskor ültünk. És a nap végén nagyon fájt a derekam. Másnap megint rengeteget sétáltam és fájt nagyon a derekam.
Itthon sokat pihentem végre elmúlt, de most megint rettenetesen fáj, pedig csak vagy 1-2 órára mentem ki a városba még ajándékok után.
Egyébként vékony lány vagyok,kis mellekkel. Sokat sporoltok és sokat szoktam gyógytornázni is. Régen volt enyhe gerincferdulesem, de mar az elmult 3 éve.
2018. dec. 18. 20:30
1/5 anonim válasza:
Írták egy másik kérdésben, hogy a nők 20 éves koruktól már öregszenek. Tessék ezzel megbékélni! Amúgy igen, spórolok, de hogy jön ez ide?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de légyszi válaszol valaki nekem erre?
2018. dec. 18. 20:45
3/5 anonim válasza:
Fájhat tőle. Lehet van egy bizonyos mértékű kopás. És ne, ne írjátok, hogy 20 évesen kizárt, mert nekem is volt már annyi idősen... lehet ritka, de nem kizárt...
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy meg erőlteted a sok séta és sok torna, vegyél vissza a tempóból kicsit és persze pihenj is!
5/5 anonim válasza:
Nem múlt el az a gerincferdülés, a tartásod sem az a tökély. Vissza a gyógytornászhoz, és akármilyen kicsi, annál inkább, ki a mell, be a has, fel a fej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!