Segítség! Ezt muszáj műteni? Furunkulus.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 1 hete volt egx apró pattanás a combomon, térd felett, kinyomtam, azthittem egyszerű patti..begyulladt.. Mostanra ilyenné alakult (csatolok képet)
Kaptam rá kenőcsöt es antibiotikumot, kollegam aojanak volt pár ilyen es aztmondta rendbe jött... Folyamatosan fertotlenitem es tisztán tartom. Olvastam a neten para sztorikat, mit javasoltok?
22/F
2018. dec. 10. 21:48
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzá tennék, úgy gondolom es érzem hogy nagyobb volt a gyulladas es a fajdalom is, napi 3x cserélek kötést, zug salbe, baneocin salbe, octenisept spray, jód is van. Ügyelek rá kosz semmiképp sem kerüljön bele
2018. dec. 10. 21:53
3/4 anonim válasza:
Rossz témakörben raktad ki a kérdést.
4/4 anonim válasza:
Ha linket írsz be, ne tegyél szóközöket.
Tartsd be az orvos utasításait, fertőtlenítsd. Az interneten egymást hergelik az emberek, ráadásul csöppet sem biztos, hogy ugyanaz volt a problémájuk. Ne törődj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!