Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Füldugulás, de ezerrel?!...

Füldugulás, de ezerrel?! Nagyon zavaró . Mit szoktatok ilyenkor tenni? Fülmosás fecskendővel, van valami trükkje?

Figyelt kérdés

Eddig soha semmi bajom nem volt a fülemmel, max kiskoromban az egyik fülemet felszúrták, ennyi... 3 héttel ezelőtt voltam bent fül orr gégészeten ahol kimosták a jobb fülemet, mert az egyik fülem bedugult és idegesített, azóta eltel 3 hét most meg a másik fülem van - igaz másképp - bedugulva, ráadásul ha rágok, olyan mintha mellettem valaki csámcsogna... fülspray-t kipróbáltam de semmit nem használt :(, ásítozok, de akkor a másik fülem meg bedugul, befogom az orromat és kiegyenlítek, de az sem használ...

Szerintetek ha lemegyek a háziorvosomhoz, és kérek egy fecsit / vagy veszek gyógyszertárba, akkor magamnak is meg tudnám csinálni? Van valami trükkje? Vagy inkább megint menjek be a szakrendelésre és mosassam ki a fülemet?

Mit tennétek?

2010. jún. 27. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
inkabb menj be a gegesyetre. es ott ajanlanak valami folyadekot, ami jo ra :) En is ilyen vagyok :(
2010. jún. 27. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
gegeszetre*
2010. jún. 27. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ne állj neki magadnak kezelni, főleg nem fecskendővel. Az apósom így szakította át a dobhártyáját. Szakorvos kell mindenképpen.
2010. jún. 27. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne kísérletezgess.Meddig tart holnap bemenni rendelésre?Szerintem semeddig se.
2010. jún. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!