Füldugulás megszüntetése hogyan?
két napja bedugult a fülem a strandon nagyon kellemetlen volt iszonyúan fájt is feszítette nyeltem egyet akkor nagyábol kidugult de aznap végig fájt
mostmár
másnapra a fájdalom megszünt de tompábban hallok azzal fülemmel
mi lehet vele?
Volt már nekem is ilyen, de az én esetemben az eltömődött fülzsír volt az oka, ami a víz alatt benyomódott. Alig hallottam a bal fülemmel, úgyhogy elmentem fülészetre, ahol secperc alatt kimosták és azután rendbe is jött.
Ha esetleg nem folyik ki a víz, és továbbra is tompán hallasz, akkor ezt a megoldást javaslom neked is, egyáltalán nem fájdalmas. Kipróbáltam más megoldásokat is mielőtt orvoshoz mentem (amiket úgy tanácsoltak), de csak az lett az eredménye, hogy a doki lecseszett, hogy majdnem tönkretettem a fülemet.
nah az van hogy leszartam egy hétre rá kimentem a strandra megint bedugult mire hazamentem tisztán hallottam :))))
nekem nem fülzsír volt aztmondta az orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!