Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

24/f..fél éve nemdolgozok,eddig külfőldőn dolgoztam.Jó pár éve nemvolt barátnom..lehet ezis hozzá tesz egy lapáttal xD

Elősszőr is állandóan éjjel 2-3-4 kor alszok el nagynehezen,állandoan jár az agyam minden hülyeségen,alig járok ki a házbol lassan egy fél éve,keveset esszek napi 2 szer csak,kevés folyadékot iszok,cigizek elég sokat és kávézok is.

Allandon olyan ideges vagyok mintha félnék valamitől állandoan,rossz kozérzetem van egésznap legtőbbet egyedül vagyok itthon nagyon rossz.

Na de ami a legrosszabb hogy legalább naponta elkapnak ezek a tünetek és csak igy a semmiből tőr rám,

nagyon rossz:

-szőrnyü idegesség

-az arcom el fehéredik,el sáppad

-intenzív, elviselhetetlennek megélt, rossz kozérzet

-menekülési kesztetés

-kontrollvesztéstől, megőrüléstől, haláltól való félelem

-alig kapok olyankor levegőt

-izzadás

-reszketés,hidegrázás

-nagyon nagyon szédülők,fejembe olyan furra érzést érzek mintha valami ott felgyülne vagy nemtudom

-hőhullámok

-görcsös hasi és/vagy mellkasi fájdalom,mikor melyik van hogy mellkasom fáj és van hogy a hasam és van hogy egyiksem

-nyelési nehezítettség

Ezek a tünetek korülbelül fél orát vagy 1 orát tartanak intenziven,ilyenkor beszoktam venni egy szem Alprazolamot és elmulik az egész.

Januárba mindenképpen elmegyek orvoshoz mert ez igy nem állapot..lassan nem merek menni sehova mert félek hogy rámtor..

2018. dec. 9. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pánikbetegség. Ennek olvass utána, hogy illenek-e rád a tünetek.

Aztán nézd át a depresszióról szóló írásokat is.

2018. dec. 9. 16:19
 2/9 mindentudó99 ***** válasza:
Menj ideggyógyászhoz.
2018. dec. 9. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
lehet van benne kicsi depresszio is meg panikbetegseg is ..koszi
2018. dec. 9. 16:31
 4/9 anonim válasza:

Amiket leírsz tünetek, az egy az egyben olyan, mintha kimásoltad volna valami pánikbetegségről szóló cikkből! Az is furcsa, hogy a helyesírása nagyon nem megy neked, de az olyan fogalmakat és megfogalmazásokat, hogy "kontrollvesztéstől, megőrüléstől, haláltól való félelem", meg "nyelési nehezítettség" fogalmat simán használod...

Szerintem inkább unatkozol, vagy hipochonder vagy és olvastál egy cikket a pánikbetegségről és most kíváncsi vagy, ki mondja majd neked, hogy "igen, szegény, beteg vagy"!

Csak úgy halkan megsúgom neked, az a helyzet, hogy a pánikbetegek nem tudják ilyen szépen megfogalmazni a gondjaikat, legalább is önmaguktól nem!

2018. dec. 9. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nem unatkozok hanem tenyleg ahogy leirtad pontosan ensem tudom a tuneteim hanem kaptam egy oldalon hasonlo tuneteket es azert masoltam be es kivancsi vagyok mas volte igy..ennyi az egesz
2018. dec. 9. 18:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Es nem varom el hogy mondjak hogy jaj szegeny beteg vagy aval mit erek el szerinted? Jobban leszek??
2018. dec. 9. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
velem ugyanez van, talán még súlyosabb is. pánikbetegség, szorongás, depresszió. mindenképp kéne szakember:/
2018. dec. 10. 00:25
 8/9 mindentudó99 ***** válasza:
Próbáljátok ki az ivást. Stresszoldó
2018. dec. 10. 07:09
 9/9 A kérdező kommentje:
ivas nemsokat segit..
2018. dec. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!