Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi bajom van?

Szerintetek mi bajom van?

Figyelt kérdés

20/F

Tegnap amikor mentem a városba tüzeltek, és hazafelé is magamba szívtam a füstöt. Tegnap óta mint ha meg lennék átkozva.

Máma kora reggel felkeltem. Megyek a konyhába, és füstöt érzek, mintha valami égne, de semmi sem égett. Aztán ez átment aztán kint éreztem nagyon a füst szagot. Már reggel óta pánikba vagyok esve, depressziós vagyok.

Most délután rám jött egy szédüléses mizéria, azonnal ittam vizet, és Forever Royal Jellyt vettem be. Még mindig reszketek, félek nagyon.

Mi lehet ez szerintetek? Nagyon be vagyok pánikolva. Kérlek segítsetek. Kérlek szépen. És ez nem kamu kérdés, komolyan mondom.

Köszönöm szépen.

2018. dec. 6. 14:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Most olyan pánikba vagyok esve, hogy elmennék kórházba is, csak valaki segítsen rajtam, hogy mi bajom lehet. 😥
2018. dec. 6. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobban vagy?
2018. dec. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!