Miért lett manapság divat az elhízás?
Első körben jegyzem meg, hogy a betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel!
Retro klipeket néztem az előbb, 90-es évek, ( https://www.youtube.com/watch?v=PHEQ_AWJfiY , https://www.youtube.com/watch?v=CIB5LOLX4js)
Lehet azt mondani, hogy ezeket a csajokat úgy válogatták össze, hogy minél szexibb legyen a klip.
De kérdem én, nőként, hogy mindkét nemnél miért van arra igény, hogy 10 vagy több kg súlyfelesleget szedjen magára valaki?
Rengeteg egészségügyi problémával jár a súlyfelesleg, nagyobb ruhaméret, és a legtöbb embernek egyáltalán nem tetszenek a testesebb emberek.
Miért bújik sok nő az anyaság mögé, miközben csak lusta visszafogyni a szülés előtti alakjára? Nem kell a kifogás, hogy nincs idő, meg ott a gyerek, meg a bőr már nem olyan rugalmas..stb.
Férfiak, miért kényelmesedtek el? Miért jó pl. hamburgert z..bálni, mint egyszerűen megtanulni főzni és magadnak elkészíteni a kaját?
Tudom, sokan fogtok támadni, felkészültem rá. Én egészséges, mozgásban gazdag életmódot folytatok. Számomra az egészség a legdrágább kincs.
Meg tudod mondani mi az egészséges életmód, kaja???
Tudod, a mangalicát majdnem kiirtották, mert a zsir, koleszterin. Ma meg istenitik. A tojásról komoly viták folytak a 90-es években, mert ártalmas. A most divatos csirkemell, amit 6 hét alatt pumpálnak fel a génkezelt szójától kezdve minden vacakkal. Ja és nyomatják bele a gyógyszert napos csibe korától, hogy ne legyen elhullás. A zöldségfélék sem különbek. Számitógép vezérelve keverik a vizhez a sok vegyi anyagot.
Elhizás:) Nekem pont az olyan nők tetszenek, akin úgymond van mit fogni.
Te "egészségesen" akarsz élni, éljél. Aki nem akar, az ép trendi divat után menni, azt hagyd békén.
"Akkor hazánk miért a 4. legelhízottabb ország a világon?"
a a 7-es már leírta, de a lényeg az, hogy a magyar egy elég lusta, kifogásgyártő és borzasztóan tájékozatlan nemzet alapvetően.
ez pontosan látszik a válaszokon, a "drágák az egészséges életek" hazugságtól a hormonális okokig, ami gyanítom, h max a kövérek 2-3%-át érinti.
a magyarok többsége nem véletlenül néz ennyire undorítóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!