Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom kezelni a helyzetet,...

Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 22 éves vagyok, igazából minden évben írok ki a témában kérdést, de mivel most sem vagyok előrébb... Így újra megteszem.

Lehet a kategória nem jó, bocsánat érte.

Nos arról van szó, hogy gyerekkorom óta nagyon vékony vagyok. Nem csupán a hús kevés rajtam, hanem konkrétan a csontozatom is. A csuklóm olyan vékony, hogy szinte ketté lehetne törni. Az alkaromat közel a könyököm magasságáig is átérem a két ujjammal. Bokasüllyedésem is van, hiába húzom ki magam, olyan lazák az izmok az egész testemben, hogy ha egy picit nem figyelek oda, egyből összegörnyedek, az egész gerincem látszik. Szorongok is, mivel a beszédhangommal is problémák vannak fiú létemre. Már évek óta vannak próbálkozásaim a testépítésre, jártam személyi edzőhöz is. Túl vagyok ezen a közhelyen, hogy egy kondiban, meg sehol se bántanak, nem nézik a külsőmet, de miután már 3-4 hónapos "kondizás" után is úgy mentem le edzeni, hogy görcsben állt a gyomrom, ezért azt is abbahagytam.

Most is végignéztem magamon a tükörben és sírhatnékom van, mivel én nem érzem magam ennyire soványnak, de ha mellém áll bármelyik haverom, elképesztően látszik a fejletlenségem. Csak a nagy fejem van, meg a kis satnya, beteges testem. Nem nehéz kitalálni, hogy a szexuális életem is 0.

Esetleg ha valakit érdekel tudok küldeni képet "erről".

2018. nov. 28. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Mutasd magad.

Ha mindezeket megtetted, lehet egy orvos véleménye se ártana (+pszihologus is kéne neked)

2018. nov. 28. 22:41
 2/6 A kérdező kommentje:
volt pszichológus, nagyon sok pénz ráment, de feleslegesen. Az orvos meg csak annyit mond ilyen az alkatom ezt kell elfogadni.
2018. nov. 28. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Peritolt szedjél! Ez felerősít, és az idegeidet is kezeli.
2018. dec. 14. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Vényköteles...
2018. dec. 15. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
"A Peritol, különösen a kezelés első szakaszában, esetenként szédülést, álmosságot, kábultságot okozhat. Ezért a kezelés megkezdésekor - egyénenként (orvos által) meghatározandó ideig - járművet vezetni, vagy baleseti veszéllyel járó munkát végezni tilos. A továbbiakban orvosa egyedileg határozza meg a közlekedésben való részvételre vonatkozó korlátozást vagy tilalmat.
2018. dec. 15. 18:21
 6/6 anonim válasza:
Egyél, ami csak belédfér. Lehetőleg magas szénhidráttartalmú ételeket, de ilyen esetben tényleg bármit megehetsz. Étvégyad van elég? Emellett, ha nem hízol, az hormonális probléma, sok esetben pajzsmirigy túlműködés lehet az oka, mindenképpen nézesd meg. Képet szívesen látnék. Mennyi idős vagy?
2021. ápr. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!