Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal?

Mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés
Van egy egeszsegügyi problémám. Nem akar gyógyulni. És én már mindent megtettem de engem mar ezzel a betegseggel fognak eltemetni mert mar 7 honapja nem gyogyultam meg.Ugye vegeztem a sulival meloztam. De ott kellett hagynom. Teljesen magam alatt vagyok, nincs motivációm semmire.Most talaltam egy masik melot mert talpraesett vagyok es kitarto! Sosem adtam fel! De egyik naprol a masikra egyre rosszabb. Csak az ongyilkossag jar a fejemben semmi mas. Barátnőmet agusztus vegen lathatom csak bizonyos okok miatt. Engem mindenkj ugy ismer hogy egy talpraesett magabiztos ember vagyok akinek semmi gondja. De ez nem igy van. Nem tudom meddig fogom így bírni. Nem tudom meddig fogom ezt birni h folkelek es nincs kedvem semmihez. Nem tudok olyan teljesitmeny nyujtani a munkahelyemen amit kellene vagy amit tudnek mert nem megy. Mindig rossz a kedvem. Csak az ongyilkossag jar minden gondolatomban. Az utolsokat rugom mar ugy erzem. Minden remenyem kezd elszállni.
2018. nov. 22. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez depresszió. Azt csináld magaddal, hogy elmész egy jó pszichiáterhez és elmondod neki ezeket. Én olyan mélyen voltam, hogy az ágyból sem keltem fel napokig, meg 2 hétig nem fürödtem, most meg vidáman jövök-megyek, mindenhez van kedvem és erőm. Ne add fel!
2018. nov. 22. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló leírta a lényeget. Súlyos depresszióban szenvedsz, és ezen csak egy jó pszichiáter tud segíteni. Hidd el nincs veszve semmi! Ha valóban akarod, és belátod, hogy ez így nem jó, nem működik, megakarsz gyógyulni, akkor már jó úton haladsz.

Ha Pesti vagy akkor tudok ajánlani egy nagyon jó szakembert. Privátban írj nyugodtan, ha csak beszélgetni szeretnél akkor is.

2018. nov. 22. 23:57
 3/3 anna.love válasza:

Nem rèszletezted a problèmàid.

Nem biztos hogy pusztàn depressziò.

Lehet hogy tüneteid vannak nemem is volt ès hidd el mindenre van remèny.

Èn is ìgy èreztem nagyon sokàig nert fèlrekezeltek egy bizonyos problèmàval....ne add fel bàrmi is legyen az.

A depressziòt ha valòban csak arròl van szò..ès nincs màs tünet ,, azt valòban csak egy szakember segìtsègèvel tudod leküzdeni.

Ìrd meg hogy mièrt èrzed ezt.

2018. nov. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!