Mi az a kesernyés íz a számban? Öblögetnem kell éjszaka is, olyan rossz. A gyomrommal problémák vannak, gyógyszereket szedek.19L
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 10:00
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs rossz fogam és a torkomból jön vissza.
2010. jún. 26. 10:34
3/7 A kérdező kommentje:
Már nagyon nehezen bírom, főleg akkor jön elő mikor alszom, de pl. most is olyan rossz, öblögetnem kell a számat és így is érzem...
Ha köhögök, még inkább feljön.
:(
Lehet az epém??
2010. jún. 28. 22:04
4/7 anonim válasza:
Lehet. Vagy a gyógyszerek okozhatják, szegény nagyanyám panaszkodott mindig, hogy "rossz a szám". Menj vissza az orvoshoz, hátha le lehet őket cserélni vagy csökkenteni.
5/7 A kérdező kommentje:
És ez nem baj? Mármint hogy jön vissza az epém...
2010. jún. 29. 12:10
6/7 anonim válasza:
Biztos van rá gyógyszer, epecseppeket még recept nélkül is lehet kapni patikában, de inkább kérj a kezelőorvostól. Én savcsökkentő rágótabletta után érzek fémes ízt még másnap is.
7/7 Doruss válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni mostanában, elég sokszor és nagyon rossz, azt hiszem, tudom mire gondolsz.
Nekem általában segít az, ha eszek egy kis háztartási kekszet vagy ilyesmit, utána nem olyan rossz. Amúgy ez szerintem vagy sav vagy epe. Kérdezd a háziorvosod.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!