Ha alvás közben az agyunk megbénítja az izmainkat, hogyan tudunk mégis átfordulni egyik oldalunkról a másikra?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 10:22
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy akkor már félig ébren vagy és felold a windows 10.
2/5 anonim válasza:
Úgy hogy nem bénítja meg az izmaidat az agyad. Honnan veszik ezt a hülyeséget a bénulásról?
3/5 A kérdező kommentje:
"Az alvás legmélyebb fázisában a végtagok izmai szó szerint megbénulnak és ha akarnád sem tudnád mozgatni őket."
Szerintem ez igaz, és ezek szerint akkor forgolódunk, amikor már nem vagyunk mély alvásban.
2018. nov. 4. 11:04
4/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mikor milyen mélyen alszom, de azt tudom, hogy egész éjjel tekergek, rugdosok, hadakozok, mire felriadok egy rossz álomból csupa izzadt vagyok és fáradtabb vagyok, mint mikor aludni mentem.
5/5 anonim válasza:
Álmodás alatt bénítja meg. Akkor nem is forgolódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!