Hogyan szerezhetnek éves tesifelmentest?
Pikkel ram a tesitanar es direkt szivat mert nem megy pl a fekvo vagy a sok futas...haziorvos megerto ad 4 het felmentedt de evvegeig nem tud.. hol es hogyan tudnam elerni h adjanak felmentest?
18/f
Kezdj el edzeni keményen, és mutasd meg a tesitanárnak, hogy az anyjával szopózhat.. de veled nem!!!
Ha kilököd magad rendesen, könnyebb lesz a tesi és a sportos megjelenés soha nem hátrány.
Én általánosba voltam ilyen, kötél mászás, fekvő, bukfenc, felülés úgy isten igazából semmi se ment, csinálgattam amit tudtam
9. be is még csesztetett kicsit a tanár, de elkezdtem edzeni, ha nincs mért nem tud szivatni se. Régen kis gyenge valami voltam, most azon a szinten vagyok, hogy azt kérdezi mindenki "mért nem járok versenyre??"
Van olyan profi akinek szerződése van céggel, de szarabbul néz ki mint én.
Javaslom az edzést. Soha nem szivatna senki többé. Ad kellő önbizalmat is.
Kolis voltam, koliba nem tudtam edzeni, csak itthon hétvégén, ott is ugye 1 nap voltam itthon rendesen. Pénteken estére jöttem, vasárnap délután mentem.
Edzés meg van viszonylag hamar. Te 3 napot rá tudnál szánni, ha van elég akarat erőd többet is.
Egész évre nem irattathatod ki magad tesi alól. De azt meg tudod oldani, hogy a tanár ne csesztessen. A fizikum meg kárba nem vész, később is jó lesz az még valamerre.
Ha valamit akarsz meg tudod oldani, nem kislányoskodni kell, hanem csinálni.
Ha a lábad eltöröd azzal neked lesz csak szarabb, ugyan ez kéznél is... és azzal se vagy felmentve egész évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!