Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnek éves...

Hogyan szerezhetnek éves tesifelmentest?

Figyelt kérdés

Pikkel ram a tesitanar es direkt szivat mert nem megy pl a fekvo vagy a sok futas...haziorvos megerto ad 4 het felmentedt de evvegeig nem tud.. hol es hogyan tudnam elerni h adjanak felmentest?

18/f

2018. okt. 26. 18:36
 1/9 anonim válasza:
40%
Nálunk max 2-3hetet tud igazolni az orvos,annál többet az iskolaorvosnak is jóvá kell hagynia,vagyis kell lennie valami betegségednek amiről van papírod.
2018. okt. 26. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem mentség a tesi alól, senki nem fog felmentést adni, mert rosszban vagy a tanárral és nem megy a futás. Inkább gyakorolj, hogy nőlj a tanár szemében.
2018. okt. 26. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak szakorvos adhat felmentést. Nekem a háziorvosom írt egy fél éves felmentés de a védőnő nem fogadta el csak ha szakorvos írja pl. Ortopéd.
2018. okt. 26. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Orthopedian voltam mert rossz a terdem az az indoka h azert ugrik ki mindig mert nem sportolok. Tesomnak ugyanezt mondta aki versenyszeruen testepito xdd meg h fogyjak le de hova mikor 192/83kg vagyok.. szivemre is azt mondtak h eroltessem fussak arra se adnak tanacstalan vagyok ... a tanar megmondta a szemembe h osztlyozora kuld ha tesizek ha nem mert ez nem megfelelo szint es h olyan feladatokat fog adni h megbukjak.. csak ez az utolso evem iden erettsegizek nem ez miatt kene elbaszni.
2018. okt. 26. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Kezdj el edzeni keményen, és mutasd meg a tesitanárnak, hogy az anyjával szopózhat.. de veled nem!!!

Ha kilököd magad rendesen, könnyebb lesz a tesi és a sportos megjelenés soha nem hátrány.

2018. okt. 26. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze nem hatrany de en nem fogok neki megfelelni ha en igy jol erzem magam.a szememben egy senki nem erdekel a velemwnye csak mikor ezt hallgstom mindennap meg rajtam rohog az osztaly miatta aggaszto de lesz felmentes ha kell eltorom valamim.
2018. okt. 26. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én általánosba voltam ilyen, kötél mászás, fekvő, bukfenc, felülés úgy isten igazából semmi se ment, csinálgattam amit tudtam

9. be is még csesztetett kicsit a tanár, de elkezdtem edzeni, ha nincs mért nem tud szivatni se. Régen kis gyenge valami voltam, most azon a szinten vagyok, hogy azt kérdezi mindenki "mért nem járok versenyre??"

Van olyan profi akinek szerződése van céggel, de szarabbul néz ki mint én.

Javaslom az edzést. Soha nem szivatna senki többé. Ad kellő önbizalmat is.

2018. okt. 26. 19:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak videken lakom pestre jarok suliba mindennap fel6 erek haza csutortok fel8 megis mikor? Nem is tanultam meg semmit aztan lassan erettsegi csaladdal se voltam...
2018. okt. 26. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Kolis voltam, koliba nem tudtam edzeni, csak itthon hétvégén, ott is ugye 1 nap voltam itthon rendesen. Pénteken estére jöttem, vasárnap délután mentem.

Edzés meg van viszonylag hamar. Te 3 napot rá tudnál szánni, ha van elég akarat erőd többet is.

Egész évre nem irattathatod ki magad tesi alól. De azt meg tudod oldani, hogy a tanár ne csesztessen. A fizikum meg kárba nem vész, később is jó lesz az még valamerre.

Ha valamit akarsz meg tudod oldani, nem kislányoskodni kell, hanem csinálni.

Ha a lábad eltöröd azzal neked lesz csak szarabb, ugyan ez kéznél is... és azzal se vagy felmentve egész évre.

2018. okt. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!