Szerintetek egészséges úgy fogyókúrázni ha mellőzzük az evést?
Figyelt kérdés
A szerelmem azért nem eszik mert fogyni szeretne és hiába mondom neki hogy egyen nem akar mert fejébe vette a fogyást. Válaszokat előre is köszönöm2018. okt. 22. 22:22
1/7 anonim válasza:
Ez egy elég ostoba kérdés,ráadásul mindenki tudja rá a választ,mert annyira egyértelmű.
2/7 anonim válasza:
Hát, nem is az hogy nem egészséges, csak fölösleges mert a duplája visszajön
3/7 anonim válasza:
Mondjuk annyira nem egészséges, hogy bele lehet halni.
4/7 A kérdező kommentje:
#1 komolyan is vehetnéd én ezt szeretném neki megmutatni hogy más is úgy gondolkozik mint én #2 köszi😉
2018. okt. 22. 22:31
5/7 anonim válasza:
Nem egészséges de hatásos :)
Amikor nekem beállt az epém és a hasnyálmirigyem akkor 12 napig nem ettem semmit, persze egész nap csak az ágyban feküdtem és utána is vagy 2-3 hétig húsleves levét ettem kevés tésztával, egy kis almát, banánt...
Le is ment ilyen rövid idő alatt majdnem 20kg.
De aztán vissza is jött mert miután az ember jobban terheli magát újra megjön az étvágya....
Szerintem a legjobb módszer a fokozatos fogyás, fokozatosan enni egyre kevesebb kalóriatartalmú ételeket, fokozatosan egyre többet kardiózni (ugrókötél, bringa, futás)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm #5
2018. okt. 22. 23:02
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki értelmes választ adott a probléma megoldódott.
2018. okt. 23. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!