Gyógyszeradagolót a gyógyszertárban szokás venni? Vagy hol keressem?
Figyelt kérdés
Köszönöm2018. okt. 13. 15:13
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire komoly adagolót keresel.
Néha szokott lenni a lidlben, de csak alkalmi akcióknál.
Úgy rémlik láttam már nagyobb drogériában is. (Müller, dm, rossman)
Gyógyászati segédeszköz boltokban szinte biztos, hogy van.
Majd meglátod, hogy melyik van hozzád közelebb.
3/8 anonim válasza:
Azt, ami hétfő, kedd, szerda, stb. négyfakkos, azt gyógyszertárban, vagy gyógyászati segédeszköz üzletben lehet venni. A sima reggel,délben, este adagolósat szinte akárhol, drogéria, DM, Rossmann, Eurós boltok, mint ahogy előttem is írták.
Attól függ, mennyi gyógyszert szed az illető. Ha többfélét, akkor érdemes a napi beosztásost venni.
4/8 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami 1 hetre van es semmi komoly, tehat csak 7db "fakk" es kesz:)
2018. okt. 13. 16:53
5/8 anonim válasza:
Lidl-ben láttam olyat, amilyenre gondolsz. De gyógyszertárban tuti van. Nem annyira olcsó. Ezer forint körül van.
6/8 A kérdező kommentje:
Úh :/ Köszi:)
2018. okt. 14. 15:49
7/8 anonim válasza:
Patikaban is lehet heti fiokost kapni
8/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg találkozna a kérdéssel: sikerült vennem, meglepő módon egy bababoltban!
2018. nov. 27. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!