Hogyan változtassam meg az életmódomat?
Sokat gondolkodtam azon, hogy mind a testi, mind a lelki egészségem ér annyit számomra, hogy kész legyek megváltozni...
Elegem van a mindennapos hajtásból, és a rosszindulatú, pketykás emberekből, viszont nem igazán találtam olyan hobbit,ami igazán lekötne, ezért elhatároztam, hogy legalább heti kétszer elmennék edzőterembe, esetleg ha időm engedi, akkor elmennék kocogni, viszont az étrendemmel súlyos problémák vannak..
Átlag testalkatú vagyok, de mivel irodai, tehát ülőmunkát végzek, ezért a belsőszerveim is elindultak (szerintem) egy olyan folyamat felé, amit még most kellene megállítanom, mert nem lesz jó vége. Alapjáraton nagyon stresszes életet élek, és több embertől hallottam, hogy bármilyen sport segít levezetni a feszültséget és sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Mindenképp megérné változtatnom, de mégis hogyan kezdjek hozzá?
A dolgoknak mindig van egy miértjük, minden ok-okozati viszonyban áll egymással, még akkor is, ha mi azt véletlennek, levegőben lógónak tituláljuk. Így a lelki problémáknak is vannak érzelmi alapjai, amelyek korábbi élményekhez kapcsolódnak.
Ezen folyamat megértése a cél, az érzelmi ráhatások likvidálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!