Hogyan változtassam meg az életemet?

Hát, kezdetben megpróbálhatnál hajnali 1kor valami más szórakozást találni :D
Kevesebb idő a gép előtt. Több mozgás, evés, sportolás. Megteszi az is ha néha felpattansz a bringára, futsz egy-két kört, vagy ha hazaértél nem a gép elé huppansz le rögtön, hanem leviszed a kutyát sétálni.
Barátkozni, csajozni (gondolom srác vagy) nem olyan egyszerű, a legkönnyebb ha friss terepet keresel, ahol 0ról kezdheted az ismerkedést. Ilyen lehet pl. egy könyvtár, valami tanfolyam, bármi.
De ha már kocka vagy, ott a facebooktól kezdve rengeteg közösségi oldal, sok-sok eseménnyel, azokon is lehet ám ismerkedni, aztán jönnek a programok maguktól :)

Pont így vagyok vele én is, csak nekem még akad pár barátom, de én is változtatni akarok.
13/L

Akár lány vagy, akár fiú vagy, keress egy sportegyesületet, (amelyik sportot kedveled: úszás, atlétika stb) kezdj el odajárni rendszeres edzésre. Így két legyet ütsz egy csapásra: javítol a fizikumodon és ismerkedhetsz, új barátokat szerezhetsz.
Vagy/és érdeklődési körödnek megfelelő szakkört keress (fotózás, túrázás, akármi csak ne számítógépes!). Ilyeneket általában művelődési központok működtetnek, bárki csatlakozhat hozzájuk.
Jó a könyvtár, szinte mindegyikben van. u.n. olvasóterem, oda beülsz, olvasgatsz, beszélgetsz stb.
Csak az első néhány lépés nehéz, de ha azon sikeresen túlvagy, a többi már automatikusan jön magától. Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!