Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ekcéma elmúlhat valaha is?...

Az ekcéma elmúlhat valaha is? 17 éves vagyok, jó pár éve szenvedek már vele, vajon ki fogom nőni, vagy egész életemet átkíséri?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elmúlhat, de tenned kell érte. Én is ekcémás voltam és néha vagyok is.

Ellenszere: paleolit táplálkozás, nagyon erős multivitamin (pl Twinlab Daily One) rengeteg c vitamin, calcium-magnesium, fresenius d3 vitamin és az ekcémának lőttek.

És kenegdsd Flucinar-ral, jót tesz.

Az ekcéma egy hiányállapotra utaló bőrgyulladás. Ha a hiányálapot megszűnik, az ekcéma eltűnik. (Nem akarok reklámokat utánozni, de jobban nem sikerült megfogalmaznom:))

2010. aug. 15. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Kigyógyulhatsz, de a hajlamod megmarad. Így visszatérhet. Sajna.
2010. aug. 15. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

sajnos ha ennyi idős korodban is jelentkezik, akkor valószínűleg időről időre fel fog bukkanni.

általában ősszel-télen jelentkezik.

tudod kontrollálni krémekkel, gyógyszerekkel, amiket a bőrgyógyász ír fel. ez függ az ekcémád fajtájától is...

ha teheted használj illat és színezékmentes tusfürdőt, testápolót. ne használj irritáló kozmetikumokat (ha lány vagy)...

sokszor stresszhelyzet is előidézi. a lényeg, NE VAKARD!

2010. aug. 15. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Az voltam, de kinőttem, te szerintem már nem fogod, de csatlakozom az előttem szólóhoz, ne használj olyan termékeket, amik irritálják a bőröd. (igazábol szappanon kívül semmi sem ajánlott, de hát manapság) Én 10 évig csak szappant használtam, igaz száraz volt a bőröm, de nem voltak kiütéseim, és nemrégiben tértem rá a tusfürdőre. Tehát semmi hajlakk,festék, körömlakk, stb, akár púdert sem. De a sterilebb környezet, a nem toll, hanem direkt allergénmentes ágynemű is segít. Ningy Mekis gyorskaja!!!- Na jó csak vicceltem:D
2010. aug. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!