Az ekcéma elmúlhat valaha is? 17 éves vagyok, jó pár éve szenvedek már vele, vajon ki fogom nőni, vagy egész életemet átkíséri?
Persze, hogy elmúlhat, de tenned kell érte. Én is ekcémás voltam és néha vagyok is.
Ellenszere: paleolit táplálkozás, nagyon erős multivitamin (pl Twinlab Daily One) rengeteg c vitamin, calcium-magnesium, fresenius d3 vitamin és az ekcémának lőttek.
És kenegdsd Flucinar-ral, jót tesz.
Az ekcéma egy hiányállapotra utaló bőrgyulladás. Ha a hiányálapot megszűnik, az ekcéma eltűnik. (Nem akarok reklámokat utánozni, de jobban nem sikerült megfogalmaznom:))
sajnos ha ennyi idős korodban is jelentkezik, akkor valószínűleg időről időre fel fog bukkanni.
általában ősszel-télen jelentkezik.
tudod kontrollálni krémekkel, gyógyszerekkel, amiket a bőrgyógyász ír fel. ez függ az ekcémád fajtájától is...
ha teheted használj illat és színezékmentes tusfürdőt, testápolót. ne használj irritáló kozmetikumokat (ha lány vagy)...
sokszor stresszhelyzet is előidézi. a lényeg, NE VAKARD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!