Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák elaludni gyorsan...

Hogyan tudnák elaludni gyorsan? - SOS!

Figyelt kérdés

A nyáron dolgoztam és átállítottam a biológiai órámat, hogy kb. Éjfélig ne legyek állmos.

Na, de most már erre nem lenne szükségem.. olyan jól sikerült, hogy már visszaszoktatni nem tudom magam. Holnap suli 5kor kellene kelnem. Aztán meg. 8tól este 6 ig koncentrálnom, mert már szakmán vagyok. OKJ.

Valami tipp, hogyan aludhatnék el gyorsan?

Olyan tipp kellene ami mindig működik, és ezzel így átállíthatnám megint az "órácskát".

A pislogós trükk nem jön be.

Fogyózom, szóval ilyen ételes, italos dolgok sem jöhetnek szóba sajnos. :)

Előre is köszi az értékes válaszokat!

2018. szept. 16. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Sportolj. A gépet kapcsold ki elalvás előtt pár órával. Tegyél fel valami zenét, amire elálmosodsz, ez mindenkinek más: relaxáló zene, a vihar hangjai vagy ami Neked megfelel. Jó éjszakát!
2018. szept. 16. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Jojó köszi!
2018. szept. 16. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam visszaállítani magam, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén tudok csak elaludni, akkor direkt korán kelek, hogy kevés legyen az alvás, így másnap este már korán kidőlök.
2018. szept. 17. 00:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez lesz úgylátszik nállam is...
2018. szept. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!