A B vitamin komplex hízlal? /B2, B12, B6/. Többi lent.
Mondanám,h "hát köszönöm szépen",de háttal nem kezdünk mondatot :D. Na,hár akkor ennyi. Nem is értettem a gyógyszertárost,h megszólal,h mert a B vitaminnak vannak olyan összetevői.hirtelen elfelejtettem levegőt venni.mondom oké :D.
Akkor nekunk van igazunk. Koszi h idot szantal,h megird ezt. :)
Az etvagy csinalas meg nem baj,hisz ugyis megbirom állni,h ne zabaljak bar ma eleg nehez vlt,vgy akkor max gyumolcsot. Bar az elhizas nem fenyeget. 43 kg vgyk es 162 cm.ugyh jo is lenne kb 4-5kg.de semmitol se hizok.Pedig halisten makk egeszseges vgyk. najo ez tulzas.de nincs ilyen pajzsmirigy meg gyomor problemam.ugyh ez jo. :)
Koszonom,meg 1x a valaszod :)!
Én is pont ezen a kérdésen agyalok, mert épp el akarom kezdeni szedni.
Mint kiderült, az esetleg étvágynövekedésért felelős összetevő a B12 vitamin.
Nekem két ismerősöm is szedi, bár mind a kettő férfi és azt mondják, hogy ők nem tapasztaltak tőle hízást, sem azt, hogy többen ennének.
Aki egy kicsit jobban ért hozzá az pedig azt mondja, hogy annyira elenyésző menyiségben tartalmazza a B12 vitamint, hogy attól nem lesz senki kövérebb. Más fórumokon olvastam olyat, hogy ő meghízott két kilót két hét alatt tőle... :D (mondjuk ezt túlzásnak és kizártnak tartom h a B-komplextől)
Szóval én sem vagyok meggyőzve. Agyi működésemhez nagyon kéne egy próba, csak közben félek is, még sem vagyok meggyőzve...
Ez nálunk nőknél biztosan fontosabb kérdés is, mint a pasiknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!