B-komplex vitaminnak vannak "mellékhatásai"?
Pont azért rendeltem meg ezt a vitamint, mert fáradékony vagyok és sokszor ingerült és ebben a vitaminban mindent megtaláltam amire szükségem lehet.
Twinlab B-100 -at rendeltem, amiben elég nagy dózis van. Lehetséges, hogy bevétel után okoz szédülést és émelygést?
üres gyomorra vettem be, de rögtön utána reggeliztem.
Természetesen lehet, ráadásul ez nem is egy gyógyszer minősítésű készítmény, ha jól látom. Én nem rendelnék semmiféle gyógyszert.
Az egyik gyógyszer leírásából másolom ide:
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Vitamin B komplex Bioextra lágy kapszula is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Ritkán túlérzékenységi (allergiás) reakció fordulhat elő, pl. tiamin (B1 vitamin) érzékenység.
A riboflavin (B2-vitamin) a vizeletet sárgára festheti.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát, vagy gyógyszerészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!