Mik a Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex mellékhatásai?
Nekem bazi nagy, fájó, gyulladt pattanásokkal lett tele az arcom meg a hátam. Klassz volt, pont ezt vártam tőle. :D
Nem gyanakodtam rá, csak mikor bőrgyógyásznál voltam, mondtam, hogy szedtem ilyen haj meg szépségvitamint is és ő mondta, hogy ja, akkor attól lehet.
Kiütéseket nem hiszem, hogy okozhat, kivéve, ha allergiás vagy valami összetevőre, de ha jól emlékszem, ennek a héja sem tartalmaz semmi olyat.
Szóval éhség és pattanás veszély. Hát a hízás még csak,csak elkerülhető, ha odafigyelek hogy mennyit és mit eszem mikor nagyon éhes vagyok, de a pattanások már aggasztóbbak :S
Alapból rettenet pattanásos vagyok már kicsi korom óta. Még sajna az sem megoldás, hogy veszek krémeket, amiktől majd eltűnik, mert a krémek az én bőrömön sajna sosem segítettek :S
Na mindegy, ha eldurvulna a helyzet legfeljebb abbahagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!