Normális az, ha valakinek 24 éves korára sincs bölcsességfoga? Évek óta csak valami kis kezdeményeket látok, nincs fél centis se.
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 15:04
1/7 anonim válasza:
Normális igen. Van akinek van fogcsirája,de nem nő ki,olyan is előfordul hogy fogcsira sincs. Lehet hogy mind a négy kinő,lehet hogy egy,lehet hogy egy sem. Van akinek 14 évesen,van akinek 30 ,vagy soha,nagyon változó.
3/7 anonim válasza:
örülj, hogy nincs, én 18/F de már "kezdek szenvedni" vele:S:S
4/7 A kérdező kommentje:
Örülök is, hallottam rémsztorikat:) Csak olyan hülyén néz ki, van ott valami kis csont, de nem egész fog, még egy negyed se..
2010. jún. 22. 15:14
5/7 anonim válasza:
Tökéletesen normális! Van akinek egész életében egy sem nő ki, vagy pedig nem nő ki mind a négy. Egyébként is, egy végleges méretét elért állkapocsban (kb 20-22 éves kor körül) egy újonan kinövő bölcsességfog problémákat okozhat (többi fog összetorlódik, kifordul, nehezen tisztíthatóság miatt romlik)-persze ez nem kötelező:-). Szóval néha még szerencsésebb is, ha nem nő ki!
6/7 anonim válasza:
Nekem 24 évesen nőtt ki félig, és azonnal ki is kellett húzni. Egy kedves barátomnak meg 35 éves korára kezdett nőni.
7/7 anonim válasza:
Én elmúltam 30, mire elkezdett nőni . A felső kettő pillanatok alatt kinőtt, szinte észre se vettem. Az alsók közül az egyik még nem jött ki, a másik pedig kb.4 éve nő. És még csak félig van kinn. Ja és most vagyok 37!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!