Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális az, ha valakinek 24...

Normális az, ha valakinek 24 éves korára sincs bölcsességfoga? Évek óta csak valami kis kezdeményeket látok, nincs fél centis se.

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális igen. Van akinek van fogcsirája,de nem nő ki,olyan is előfordul hogy fogcsira sincs. Lehet hogy mind a négy kinő,lehet hogy egy,lehet hogy egy sem. Van akinek 14 évesen,van akinek 30 ,vagy soha,nagyon változó.
2010. jún. 22. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
32 éves korodig kell kinőjön kb
2010. jún. 22. 15:09
 3/7 anonim válasza:
örülj, hogy nincs, én 18/F de már "kezdek szenvedni" vele:S:S
2010. jún. 22. 15:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Örülök is, hallottam rémsztorikat:) Csak olyan hülyén néz ki, van ott valami kis csont, de nem egész fog, még egy negyed se..
2010. jún. 22. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Tökéletesen normális! Van akinek egész életében egy sem nő ki, vagy pedig nem nő ki mind a négy. Egyébként is, egy végleges méretét elért állkapocsban (kb 20-22 éves kor körül) egy újonan kinövő bölcsességfog problémákat okozhat (többi fog összetorlódik, kifordul, nehezen tisztíthatóság miatt romlik)-persze ez nem kötelező:-). Szóval néha még szerencsésebb is, ha nem nő ki!
2010. jún. 22. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 24 évesen nőtt ki félig, és azonnal ki is kellett húzni. Egy kedves barátomnak meg 35 éves korára kezdett nőni.
2010. jún. 22. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én elmúltam 30, mire elkezdett nőni . A felső kettő pillanatok alatt kinőtt, szinte észre se vettem. Az alsók közül az egyik még nem jött ki, a másik pedig kb.4 éve nő. És még csak félig van kinn. Ja és most vagyok 37!
2010. jún. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!