Szerintetek gáz ha az első napomon a gimiben elájultam?
Figyelt kérdés
Új városba költöztünk és ma volt az első nap. Rohadt meleg volt, álltunk, semmi levegő, és még izgultam is kicsit. Először ájultam el.2018. szept. 3. 22:20
1/9 anonim válasza:
Nem gáz,megesik az ilyen. Gondolom nem is ettél reggel.
2/9 anonim válasza:
Dehogy! Pár hónap után nevetni fogtok ezen
3/9 anonim válasza:
Dehogy gáz! Nem tehetsz róla, a körülmények ismeretében meg pláne érthető.
Ha ez vigasztal, én majdnem a wc-be ragadtam be első nap. :D A fülke ajtaja beragadt, a barátnőmmel ketten alig bírtuk kinyitni (én belülről, ő kívülről próbálta), már ott tartottunk, hogy segítségért kell mennie. Az utolsó próbálkozásra sikerült csak. Szóval vannak érdekes sztorik még, ne aggódj!
4/9 anonim válasza:
Nem a Te hibád, csoda, hogy más nem lett rosszul ilyen körülmények között!
Az ilyesmi sosem szégyellni való!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. :)
1-es: Nem ettem, reggel sosem kívánom
2018. szept. 3. 22:41
6/9 anonim válasza:
Azért ájultál el, mert nem ettél. Cukor /szénhidrát hiánytól/. Nem gáz, de máskor egyél legalább pár szem kekszet, és igyál is egy bögre teát mézzel, mielőtt elindulsz. Van ebben már tapasztalatom, a lányom is elájult már így. Nem gáz egyébként.
7/9 anonim válasza:
Legközelebbi ácsorgós ünnepségek előtt egyél valamit,igyál valami cukrosat,egy kakaót,vagy ami jól esik.Máskor is megeshet veled,csúnyán be is ütheted a fejed.Amúgy nem gáz,gondolom kellemetlen,hogy ilyenkor mindenki téged néz,de mással is megtörtént már.Sok sikert az új gimihez!
8/9 anonim válasza:
Én is tegnap mentem előszőr gimnáziumba, én sem ettem, mert izgultam, és úgy éreztem ha eszek valamit, hányni fogok. Szerencsére sikerült végigállni az ünnepséget. A mi iskolánkban is lettek rosszul gyerekek.
9/9 anonim válasza:
Nem gáz, de legközelebb, ha úgy érzed rosszul vagy, inkább szólj az osztályfőnöködnek, nem lenne jó, ha elájulnál és rossz helyen ütnéd be a fejed. Remélem a második iskolanapod már jobb volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!